Sivut

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Hyvä me!

Tänään, eli 27.2.2012, on minun ja Jeren juhlapäivä. Se on katsellut minua jo kolmen vuoden ajan. Vietämme huisia juhlapäivää niin kovissa juhlatunnelmissa, että kaupasta haettu doritoseja sekä hubbabubbaa :D

Photobucket

Jee, Heke ja Jere 3 vuotta yhres! <3

Photobucket
Tykkään aamutukastani ja ponnarista, joka on etutukassa.

Photobucket
Ostin Jerelle tuommoosen!


Eilen kävin keskustassa vähän pyörähtämässä, kävin hakemaan toverilta Lily Loloa testiksi ja sitten menin kahville Ellun kanssa. Jäätiin sitten vähän enemmänkin kahville, eli Aussiebarin istuskeluun liittyi Jerekin sekaan, sitten mentiin William Koohon himostelemaan toasteja. Voin kertoa, ettei koskaan kannata ostaa kana-vuohenjuusto jättitoastia, koska se soossi välissä maistui ruumiille. Mutta pelattiin innolla trivial pursuitia enkä edes hävinnyt, sen jälkeen pelasimme kimbleä. En ole ollenkaan hyvä yleistiedossa, häviän yleensä kaikissa moisissa, mutta tällä kertaa jäin matseissa aina toiseksi. Kimble on sellainen tarpeeksi yksinkertainen, että sitä osaa pelata. Pitää paukuttaa noppaa, vaikka se meidän kimble olikin rikki ja piti heittää noppaa erikseen. Pitäisi varmaan ostaa oma kimble, kun minulla ja isällä oli joskus aikoinaan aina aamuyöhön sijoittuvia kimble-turnajaisia. Voisi haastella siis isääkin sitten! Ja tulee hyvät melkein-lapsuusmuistot mieleen.

Photobucket
Ellun Trivial Pursuit meltdown.

Tosiaan maanantai meni baareissa ja hengatessa, pitäisi varmaan useamminkin mennä kivoihin istuskelupaikkoihin tovereiden kanssa. Tuntuu vaan niin hölmölle mennä _baariin_, kun en juo alkoholia. Eihän se mitään haittaa, mutta ei vaan ole tullut käytyä varsinkaan viikonloppuisin missään moisissa, koska silloin on ruuhkaa. En ole koskaan siis valloittanut tanssilattiaa tai mitään. Joskus viime kesänä kyllä juoksin kaverin perässä Bohemiassa tanssilattialle, mutta kaveri olikin sieltä livennyt hakemaan juotavaa ja kun yritin katsoa minne se karkasi, niin joku setämies tuli kouraisemaan. Sitten ninjan elkein äkkiä karkuun. Ehkä ensi kesänä alan tekemään baarikierroksia, on ne hauskoja oikeasti kans selvinpäin, jos ei käy räkälöissä (kuten edellämainitussa Bohemiassa, jossa on aikamoiset ketkutukset menossa aina). Lupasin lähteä Ellun kanssa ryyppyreissulle johki baarikierrokselle, jossa se voi hoitaa ryyppäämisen ja meikä voi vaikka sitten kannustaa vieressä kola hyppysissä.


Ei oltu pitkään aikaan katsottu uusia leffoja joita arvostella, mutta tänään katsottiin Jeren kanssa 50/50 ja Red State. Olin jälkimmäisestä jo tietoinen ja meinannut katsoa, mutta nyt sitten yhdessä katsottiin. Molemmat viihdytti, 50/50 oli ehkä parempi, mutta Red State oli niin älytön, että senkin katsoi ihan mielellään. Eka oli draamaa ja hieman komediaa, jossa symppis mies näyttelemässä (Joseph Gordon-Levitt) syöpää sairastavaa nuorta ihmistä. Red Statessa taas oli hulluja kiihkouskovaisia ja nuorisoa, jolla meni kaikki vähän päin helevettiä. Kuka nyt ei jaksaisi äimistellä aina uudestaan ja uudestaan uskonnon sekä lahkojen väkeä? Huhhahhei.

Photobucket
Tykkäsin salaa JGL:stä jo silloin, kun soli sarjassa "Kolmas kivi auringosta". Kai joku muukin katsoi sitä sarjaa vaan sen takia?


Tänään myös Vlad ja Louis on olleet rikosliigana, ovat heittäneet pöydältä alas mm. kahvit, batteryt ja sitten kaataneet kajaritkin. Bubu koko päivän seurasi Louisia kaikkialle, myös läppärin päälle ja yritti kovasti kuksia. Onneksi sentään koirat on osanneet melkein käyttäytyä, muuten asuisin hullujen huoneella. Kevättä on kyllä kaikilla rinnassa ja koirilla koivissa. Pirikohtauksia sun muita esiintyy, mutta se kuuluu kevääseen ja suurperheemme elämään. Kunhan nyt läppäri saisi olla rauhassa, tai edes ne aamukahvit!

Photobucket
Kevätkurarakit.


Todistusaineistoa siitä, että mitä meillä touhutaan:


Ja tätä mieltä olin niistä touhuista:

Photobucket


Hyvää illanjatkoa kaikille, PUSMOI :*
PS. Mistä haluatte lukea, olisko postausideoita? Yritin kuvata jo yhden meikkivideon, mutta sitten kamera hyytyi ja otin iPhonen käyttöön vaan muistaakseni, ettei lainaläppäri kestä iPhonen usbia :x

2 kommenttia:

  1. ihana pikkukoira! onko toi iso musta koira jossain liikunta kiellossa? miks se on niin lihakseton eikä saa juosta?

    VastaaPoista