Sivut

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Vempeleitä ja liskoja.

Läppärini, jonka Jeren kiva veli antoi minulla ilmaisiksi, on hieman kenkku. Meillä on muuten hyvä suhde, mutta tämä läppäri ylikuumenee herkästi. Ja kaatuu herkästi. Jos tekee liian monta asiaa samaan aikaan, niin tulee kriisi. Lähes kaikista asioista tulee kriisi. Ihan kuin yrittäisi seurustella naisen kanssa, jolla olisi koko kuukauden jokaisena päivänä pahat pms-oireet. Ei voi ymmärtää mitä siellä päässä liikkuu, miksi se herkistyy tyhmistä asioista ja miksi se raivostuu niin herkästi! Olemme pärjänneet tässä kuitenkin, sillä edellinen kone heitti veivinsä kokonaan ja läppäri on auttanut minua pitämään itseni tarpeeksi elämättömänä. Olen läppärille ikuisesti kiitollinen, mutta kohta koittaa autuus. Pian ei enää hernemaissipaprikaa koneen persauksien alle, sillä...


Jere saapui ritarillisesti valkealla MAC Minillään!


Photobucket


Piti ensin hankkia minulle joku toimiva läppäri, jolla voin datailla menemään. Kun Jerellä repesi perse sen kanssa, että vanha läppäri kaatuili menemään. Joten kun tsekkailimme läppäreitä, niin tietenkin sinkosin katsomaan pientä maccia ja katsoin, että voi miten sievä. Jerekin salaa rakastui sellaiseen, joten sitten uuden näytön saapuessa saan käyttöön sievän ja pienen vempeleksen. Vähän varmaan täytyy totutella, kun olen joskus viimeksi kakarana leikkinyt macin tietokoneilla, mutta jos tulen toimeen iPhoneni kanssa, niin kaiketi koneenkin kanssa. Sitku voitan lotossa, niin ostan MacBook Pron ja mehustelen sitä. Mehustelen nyt tätä minimäkkiäkin varmaan seuraavat kaksi vuotta vähintään!


Posti toi myös SkinFoodilta kivoja asioita. Tilasin pari BB-creamia, ajattelin kokeilla muutakin kuin sitä aloe veraa, jota olen käyttänyt. Nyt paketista saapui peach green tea -BB:tä kahdessa eri sävyssä ja ai hitsi ne tuoksuu ihanalle. Ja sitten vielä paketti oli täynnä kaikkia näytteitä, nuuskin niitä innoissani ja en osaa edes kuvitella miten onnessani olen, kun pääsen käymään vuodenvaihteessa ihan SkinFoodin liikkeissä. Koskaan en ole kokeillut mitään huonoa The Face Shopilta tai SkinFoodilta. Vaalein sävy noissa SF:n creameissa on minulle sopiva talvella (eli tosi valkea) ja sitten siitä seuraavaa tummempaa sävyä sotkiessani vaaleampaan saan täydellisen kesäsävyn naamaani. Ja tämäkin oli kevyttä ja ihanan tuntuista kasvoilla. Posti toi myös testiksi kehuttua Skin79:n beebeetä, jota sitten myös kokeilen, että onko se niin hyvä kuin väitetään. Huomasin myös, että länsimaalaiset ns. laatumerkit on alkaneet valmistamaan BB-creameja, joskus rikkaana voisi niitä kokeilla. Ne halvemmat marketissa myytävät on minun makuun liian vähän peittäviä ja osa myös aivan liian tummia. Ja hinta korkeampi kuin aasialaisissa, jotka taas on laadultaan noin 88392372% parempia. 
Lupasin myös tehdä postauksen BB-creameista, kun monet kysyy minulta mitä ne on. Voisin kuvata ihan järkkärillä, että miltä ne näyttää iholla ja yrittää kuvailla, että miltä ne tuntuu. Etten nyt jää jaarittelemaan ja fiilistelemään liikaa.


Photobucket
Mihinkään liittymätön kesäkelikuva.

Kaverikin käväisi kylässä ja haki vanhoja vaatteitani käyttöönsä, joten ehkä nyt olen sitten aisoissa vaatemäärän kanssa, vaikka piti päästä eroon isosta osasta niitä. Jere kuitenkin aikoo änketyä vaatekaappiini, joten en käsitä miten voikin minulla olla niin paljon vaatetta, että on haastavaa saada pari hyllyä tyhjilleen. Kalsaritkin tursuilee laatikosta yli ja oli tosi kiva kaivaa yksi hyllyllinen todetakseen "ai mulla on tämmönenkin, hei tääpäs onki hieno, hei tätä en o käyttänyt kuin kerran, hei mikä tämä on" ... :D Me naiset. Sitten kuitenkin kaivaa päällensä sieltä kaapista ne tutut ja turvalliset vaatteet. Niinku Jerekin sanoi, että minulla on aina päällä farkut ja t-paita, vaikka oli hyllyllinen eroottisen pinkeän kireitä kynähameita. Rakastan kynähameita, mutta sitten en kuitenkaan käytä niitä. Mitä ihmettä? Perustelin sen sillä, etten käytä korkokenkiäkään. Pitäskö tässä siis nyt ostaa lisää kenkiä vai vähentää vaatemäärää, hä? Kesäaletkin oli niin hyvät, että olen ostanut kaksi mekkoa, töppöskengät, paitoja... Ohois.


Meille myös perjantaina tuli hoitolapsi, josta mainitsinkin ohimennen. Kaverilla on iguaaninpoikanen, joka kaipasi pariksi viikoksi hoitopaikkaa. Iguaani jää ehkä tänne asustelemaan pysyvästi, katselemme pari viikkoa, että miten kaikki sujuu. Ainakin tähän mennessä on sujunut hyvin, sillä sitä ei kiinnosta muut lemmikit ollenkaan. Suurin huoleni oli, että miten se reagoi kissoihin ja koiriin, mutta ne vaan katsoo ja haistaa toisiaan, sitten kyllästyy toisiinsa. Tiesin, ettei minun eläimet kiusaa iguaaneja, mutta en ollut ihan varma, että suuttuuko iguaani siihen uteliaisuuteen. En ole saanut liskolta turpaani, vaikka huhujen mukaan olisi ailahteleva ja hieman aggressiivinen. Lähinnä on heltta ojossa eikä tykkää siitä, jos nostelen sitä häkistä pois. Yleensä se antaa nostella ja käsitellä, kun noukin sen jaloittelun jälkeen ja sitten se kiipeää reppuselkääni, josta sitten kuljeksimme takaisin häkkiin. Kun huomasin, ettei se tykkää siitä, että menen sen reviirille sitä nostelemaan, niin jätin vaan häkin luukun auki ja sanoin, että jaloiteltkoon jos siltä tuntuu. Mentiin päikkäreille ja heräsin siihen, kun lisko oli kulkenut olohuoneesta makuuhuoneeseen ja kiipesi ryminällä vaatekaappia pitkin. Sitten se meni koisimaan Jeren kalsareihin :D Aika hauska vempula! Nauratti vähän, kun iguaani roikkui selässäni ja yritin saada sitä kotiinsa, sitten pyysin Jereä tökkimään sitä kankkuun, että se liikkuisi niin Jere huudahti "no en varmana koske!" Mutta onneksi Jere kuitenkin keräsi rohkeutensa ja uskalsi koskea liskon häntään. Jos joku ei vielä tiennyt, niin jokainen herppi (matelijat, sammakot, jne.) inhoaa Jereä, en tiedä mikä siinä on. Koko Tropicariokin kettuuntui Jereen siellä käydessämme.

Photobucket Photobucket

Tässä vielä seuraava osio kynsihaasteeseen, jossa oli ideana oranssit kynnet seuraavaksi. Kokeilin erilaisia, mikään ei natsannut, joten maalasin kynnet vaan tummalla oranssilla lakalla (Wet 'n Wild) ja sitten töpöttelin hieman kultaista lakkaa kärkiin sekä painelin glitterluomiväriä siihen päälle. Ei kovin hienot, mutta sai luvan kelvata!

Photobucket

Photobucket


Mikäs tässä ollessa, olen syönyt, juonut (batterya, kahvia) ja viettänyt aikaa kotona. Mummolassakin kävin, kun hain mummolle reseptejä ja lääkkeitä, oli sellainen ravaamispisnes. Ja sitten tietty ahmin kitusiini siellä munavoita karjalanpiirakalla sekä vedin muhevat päikkärit. Ruoasta tuli mieleen, että Jere on muuten maailman paras kokki! Ajattelin opetella myös tekemään ruokaa, voisi ottaa haasteeksi jonkun uuden reseptin opettelemisen, kun aina toistan samoja vanhoja hyväksi todettuja. 
Haastetta lisää myös se, että kaverin kanssa menen kirppikselle myymään. Ja me aiotaan myydä LEIVOKSIA. Menen leipomaan kaverin luokse ennen kirpparia ja en yhtään tiedä mitä siitä tulee, se saa olla se joka laittaa ainekset kulhoon, minä sekoitan. En ole jauhopeukalo ollenkaan, osaan tehdä vain brownieseja, niitäkin vain yhdenlaisia (onneksi maailman parhaita). Mietin, että ottaisinko haasteen vastaan ja tekisin myyjäisiin sitten pari brownieta myytäväksi? Ehkä. Kannattaa tsekkailla, Helsingin Kalliossa tosiaan tämän kuun loppupuolella ilmainen kirpputori ulkoilmassa, sinne siis voi mennä myymään juttujansa eikä tarvi ajatella pöytävuokria!

Photobucket
Jeren tekemä natsosalaatti, varokaa ettei tule nälkä!


PUSMOI kaikille, toivotaan että sade lakkaa ja saisimme kesän elokuussa, silloin olisi Jerellä lomakin! :*

6 kommenttia:

  1. Voi miten soma hoitolainen :) Vois tosin olla etten ihan ensimmäisenä olis tuollaseen koskemassa kun ovatten ihan vieraita otuksia mulle, mutta ihanalta se silti näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ju no vieraisiin eläimiin ei kannatakaan koskea, oli ne sitten mitä tahansa :) Mutta kai olen joku liskokuiskaaja, kun tuo leidi ei ole osoittanut aggressiivisuutta, vaikka sen piti olla raivaroitseva. Pitää sitten tehdä oma ohjelma, jossa kierrän ihmisten kotona kuiskimassa ja suhisemassa isoille liskoille!

      Poista
  2. Tulipa jotenkin hyvä mieli tästä postauksesta :)

    Itsekin tein juuri tilauksen, jossa tulee mm. Skinfoodin BB-creameja. En malta odottaa että ne saapuvat! Innostuin tilailemaan muutakin, vaikka oli tarkoitus hankkia vain ne pari BB:tä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Posti toi Skin79:n BB:n minulle ja uh ah senkin kanssa. Skinfoodit on ohkaisempia, mutta niitä voi kerrostaa ja ne on kesämeikiksi passeleita tai jos talvella iho uhkaa kuivua, niin ne kosteuttaa kans railakkaasti. En tiedä mikä olisi oma lemppari, vaihtelen Skinfoodin, Misshan ja nyt sitten Skin79:n välillä :D Ja isä toi Thaimaksesta kans jotain, jota joskus käytän. Hamstraan noita mystisestä, haluan koklata kaikkia!

      Poista
  3. Those nails and that eyeshadow...perfection!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! And nails were also easy, just dapped some golden glitter eyeshadow on top of the orange nail polish :)

      Poista