Sivut

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

10-metrinen villisika.

Olen ollut nyt rappiolla, kun oli flunssa ja sen jälkeen sitten Jeren kanssa muhittiin pari päivää putkeen älyttömät määrät. Muhiminen on kivaa, mutta kyllä siitä vähän tulee morkkis, kun pääsee sängystä oikeasti ylös vasta kolmen aikaan iltapäivällä ja siltikin tekisi mieli rojahtaa sinne takaisin. :D Mutta ajattelin tänään ryhdistäytyä ja tehdä ainakin yhden ahkeruuden. Yksi ahkeruus päivässä pitää morkkiksen loitolla, ainakin näin toivomme.

Vuokrasin toissapäivänä muutaman elokuvan ja kerettiin Jeren kanssa katsomaan From Paris With Love, joka oli silkkaa häsellystä, mutta viihdytti kovin. Arvostin Travoltan hahmoa, vaikka arvostan Travoltaa ihan muutenkin. Himmeä kovis ja leffa oli ihan jees, kyllä sen kertaalleen katsoi mielellään. Sitten Jere joutui katsomaan kanssani Jensen Acklesia, kun vuokrasin My Bloody Valentinen. Se leffa oli ihan vaan keskinkertainen, ehkä jopa huonohko kauhuleffa. Jere nukahti vähän siinä välissä ja arvasin loppuratkaisun jo aika alussa, mutta olihan siinä... Jensen. Ja yritettiin katsoa kolmedeenä, mutta kuva oli hemskutin vihreä, eli täytyy joskus ostaa ihan oikea 3D-telkkari ja hyvät lasit. Huom, täytyy.

Photobucket

Photobucket

Sitten kans pelattiin jostain syystä yhtenä yönä supernintskan Jeopardya. Se oli ehkä huonoin peli koskaan, olin velkaa sitten Jeopardylle joku kolme tonnia ja Rob tiesi kaikki vastaukset. Heke ja Jere niin hävisi ja kysymykset yllättäen hieman vanhoja, joten ei erkkikään niitä voi tietää. Oli pakko kuitenkin pelata :D Sitten kans fiilistelin Super Mario 3:n palmumusaa, kun se on maailman hengaavin piisi siinä taustalla palmulandiassa.

Photobucket

Photobucket

Ja on tässä jo pidemmän aikaa pitänyt värjätä tukka, samaten leikata Jeren tukka ja värjätä se, mutta ollaan vissiin laiskoja. Se voisi olla huomisen ahkeruus, jos jaksaisin tämän oman reuhkani ainakin värjätä. Viimeksi taisin sitä tummanruskealla värjätä ennen joulua, jos nyt taas sitten saisi siihen vähän parempaa sävyä. Son aika mystistä, kun aina oma tukka kasvaa harmaampana juuresta kuin mitä se on värjäämättömänäkin latvoista. Kun elämä kohtelee tukkaa, niin se saa paljon suklaisemman sävyn, mutta juuresta aina on semmonen tosi laimean värinen. En siis mitään radikaalia tee, kunhan vaan ruskuaistan vähäsen. On sitä tullut haaveksittua lyhyemmästäkin tukasta, mutta ehkä nyt kerran ainakin kasvatan tukan tosi pitkäksi ja katsoo sitten, että hermostuttaako.

Ewok on myös ollut viime aikoina soma. Loskassa sen jalat ei toimi, iskee joku neliraajahalvaus ja jarrut menee päälle, mutta onneksi nyt kävelyteillä on joissain paikoissa asfalttia/hiekkaa, niin ollaan tepasteltu reippaasti. Tänäänkin varhain aamulla tepasteltiin oikein hienosti :)

Photobucket

Photobucket

Olen myös haaveillut kovin vaatteista. Tilasinkin pari mekkoa yesstyle.comista, kun halvalla sai. En ole koskaan ollut mekkoihmisiä, mutta viime kesän helteet sai aikaan sen, että pakko varautua seuraavaankin kesään niin, että ei läkähdy. Mielelläni olisin farkuissa ja t-paidassa kesät sekä talvet, mutta jos asteita tulee se yli +30, niin pakko käyttää jotain kevyempää. Uudet haaremihousut tarvitsisin myös. Kaikki nauraa niille, mutta eivät nauraisi jos tietäisivät, että kuinka parhaat (ja ainoat) housut ne olisi viime kesänä käytössä :D


Nämä kaksi tilasin jo:

Photobucket

Photobucket

Ja tämä on vielä pakko saada:

Photobucket


Pakko sanoa, että tykkään niistä jo etukäteen ihan sikana!

Ja salaisena haaveenani on ollut jo jonkin aikaa se, että ehkä jossain vaiheessa elämääni pääsisi muuttamaan ulkomaille. Haavekaupunki on ollut, että kumpa pääsisi Hongkongiin, mutta nyt olen keksinyt pari lisää. Olisi ihanaa myös muuttaa Seouliin tai Bangkokiin! En tiedä mikä niissä kiehtoo, ei nyt mikään ihana aasialainen kulttuuri, mutta varmaan ilmasto ja se, että niissä kaupungeissa on mahdollisuuksia vaikka mihin. Kaikki potentiaali on käytettävissä ja siellä on paljon enemmän nähtävää, saavutettavaa ja ostettavaa kuin Helsingissä. Onneksi Jere lupasi raahautua mukaan, jos JOSKUS pääsen ulkomaille. :D Se on semmonen haave, joka tavallaan kukkii takaraivossa ja tuo hyvää mieltä, vaikkei tiedä pystyykö sitä toteuttamaan ja vaikka voisikin, niin ei vielä vuosikausiin. Löysin kans blogin, jossa ruotsalainen nuori likka on muuttaut Bangkokiin ja niitä kuvia katsellessä on aivan kateudesta vihreä. Täältä osoitteesta voi kurkistella: http://fokis.se/

Mutta ei tässä mitään jännää. On ollut vähän kroppakriisi saikkulihomisen ja muhimisen takia ja naamakaan ei jostain syystä miellytä. Ehkä pian tulee taas sellainen päivä, että tunnen olevani maailman kuumin. :D Pistän vaan muutamia kuvia mitä olen taannoin ottanut tähän loppuun, jotta voisin sitten laittaa tiskit koneeseen ja viedä vaikka koirat aurinkoon pissalle. Bui!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja sitten vielä parisuhderomantiikkaa:

Photobucket

PS. En ole muuten hetkeen nauranut niin paljon kuin sille, että Jere kertoi pokkana kuinka jotkut oli kaataneet 10-metrisen villisian. Se saa kuulla siitä jutusta vielä pitkän aikaa. Olihan se possu semmonen melkein 3-metrinen, mutta 10 metriä olisi jo... Melekonen sika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti