Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Trööt.

Blogeissa kiertävä kysely vaihteeksi, kun ei ole mitään tärkeää asiaa :D


Mikä on lempivuodenaikasi ja miksi? - Syksy. Siinä halloweenin aikaan on jotenkin eniten tunnetta ilmassa: Ihania hajuja, värejä ja alkaa olemaan jo pimeätä iltaisin.
Mitä mieltä olet kaupungista, missä asut? - Tykkään Helsingistä ihan, mutta en ole kyllä keskusta-ihmisiä.
Kuinka kauan olet bloggaillut? - Varmaan jostain 14-vuotiaasta asti, mutta tämä blogi on aika uusi.
Linkitä tähän blogeja, joista saat inspiraatiota tai muuten vain ovat mieleesi:

just a perfect day
- Iidan lämminhenkinen blogi, tykkään jotenkin kovasti, koska ihana ihminenkin!

visuaalisesti vaativa
- Seuraan mistynpoikasta sekä graafikkojuttuja, joita en osaa, mutta haluaisin osata.

Rose Shock
- Salaa seuraan nuorta naisihmistä, joka tekee huimat meikit ja käyttää huimia asuja. Itse en kehtaisi, mutta hyvä, että joku kehtaa!

Porua koruista
- Kateellisena haaveilen siitä, että osaisin kans.

Fresh Home
- Paras, ei nyt ihan blogi, mutta sinne päivitellään uusia sisustuksia ja taloja usein. Jere katsoo sitä aina, siispä nyt se on tarttunut minuunkin :D

Mitä löytyy laukustasi? - Yleensä siellä on lompakko, avaimet, tupakat, puhelin ja passi. Sitten monesti myös vaseliinia, räkäpapereita ja miljoona kuittia.
Laita tähän kuva, jossa on mielestäsi kaunis ihminen/haluaisit itse näyttää tältä:
Pähkäilin kamalasti, että olisko Eva Longoria vai Vivian Hsu, mutta päädyin jälkimmäiseen, kun sitä ei niin monet ehkä tiedä... Ja bonuksena vielä Christina Hendricks.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Viimeisin leffa, jonka näit? Mielipiteitä?
- Black Swanin taisin katsoa. Se oli ihan ok, sain inspiksiä siitä, vaikkei leffa ollutkaan mikään maailman paras.
Miten vietät bussimatkat? - Katsellen ikkunasta ulos. Ei sen jännempää.
Mistä saat ja haet inspiraatiota? - Yleensä ihan sikamaisesti muilta ihmisiltä. :D
Millainen on unelmien poikaystävä? - Sellainen, jota voi sanoa parhaaksi ystäväksi. Ja johon voi luottaa sataprosenttisesti sekä siltä saa ja sille voi antaa kunnioitusta. Ja hauskanrempseä sekä omalla tavallaan nöyrä, mutta ei ihan liian tossavainen. Sit siihen vielä suuret silmät, niin jees.
Laita tähän 3-5 hyvää biisiä:

Tomahawk - Crow Dance

Faith No More - Falling To Pieces
(Ja komee nuari Patton!)

L'Arc~en~Ciel - Umibe

(Voin paljastaa, että olen kuunnellut larksua innolla vuodesta 2004 ja ne vetää tänä vuonna keikkoja tauon jälkeen, toivottavasti pääsisin!)

Mitä kaikkea harrastat? - Tykkään valokuvailla, askarrella, laittaa kynsiä... En kuitenkaan ole noissa taitava. Sitten kai harrastukseksi voi sanoa elokuvat, sarjat ja dataamisen?
Milloin tunnet itsesi kauniiksi? - On joskus sellaisia päiviä, ettei vaan mahda sille mitään, että on niin kuuma.
Kuinka monta ystävää sinulle facebookissa ja ketä he ovat? - En muista, mutta reippaasti alle sata, ehkä joku 60.
Millaiset ihmiset vetävät sinua puoleensa? - Sellaiset yleiskiltit, jotka ei kiukuttele ja nälvi. Ja lojaalin oloiset.
Kenen julkkiksen kanssa haluaisit seurustella? - Äiti halusi, että menisin naimisiin Ville Valon kanssa, kun se on kuulemma niin ihana. No, olishan sillä rahaa.
Millainen on hyvä blogi? - Paljon kuvia.
Mitä ohjelmia seuraat teeveestä? - Ehkä uutisia... Ja sitten innostun, jos sattuu tulemaan CSI Miami, koska ihanat onelinerit.
Kolme viimeisintä ostostasi? - Ostin kaupasta vauvanruokaa, puurojuomia ja muutakin. Sellaiset yh-äidin ostokset, mutta olikin vaan minun flunssasyömiset. Ja pepsi maksia, koska tunnen oloni lihavaksi :D


Ja öhm, uutisia:

Olen flunssassa. Eilen tuntui nenässä kipeälle ja ounastelin, että lenssu iskee. No tulihan se, nenä vuotaa vettä ja särkee koko keskinaamaan. Tai nieluun, nenään ja poskionteloihin. Oli hurjaa käydä kaupassa, kun sinne teki mieli vaan kupsahtaa x-asentoon lattialle ja toivoa, että taikamatto kuljettaisi salaa peiton alle. Ajattelin nyt yrittää nukkua kamalasti parin päivän ajan, koska Jerellä on keikka perjantaina ja haluaisin mennä videokuvaamaan kenraaliharjoituksia keskiviikkona. Piti nähdä Jerekin pitkästä aikaa, mutta en uskalla flunssassa sitä nähdä, koska se saa aina kaikki taudit ja sitten ei voisi soittaa keikkaa :x Vähän kehno sauma sairastella, mutta toivottavasti viimeistään perjantaina olen jo vaan pelkässä pienessä nuhassa.

Ei sen suurempia uutisia, olen kans tällä viikolla käynyt parikin kertaa mummolassa ja haaveilen vaatteista. Varmaan lähtee YesStyleen tilaus, kun tulee vähän rahaa tilille. Niin ihania kesämekkosia, joita tämmönen sotanorsukin melkein kehtaa käyttää. Ja sitten voin leikkiä olevani neitokainen!

Mutta voisin jatkaa niistelemistä ja pian yrittää mennä nukkumaan, vaikka onkin ihan kamalaa yrittää nukkua flunssassa :x Hyh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti