Sivut

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Pieni irtiotto.

Huhhahhei, että oli ihanaa käydä Vantaalla Jeremiaksen luona olemassa hetken aikaa. Jotenkin kotiin tuleminen on paljon kivempaa, kun on ollut vähän kauemmin jossain muualla. :D Me vietettiin eilen (sunnuntaina) vuosipäivää, ei tehty mitään erityisen jännittävää, koska haluttiin vaan muhia. Jere teki tosin maailman parasta nakkikeittoa ja söin sitä ihan sikana, joten se oli aika juhlahomma. Koska hyvä ruoka on aina ihana asia.
Ja se pölhöyksissään näytti minulle kans Left 4 Dead 2:sen, joka on nyt minun uusi lempparipeli. Haluaisin nytkin pelata sitä, mutta Jeren täytyy paljastaa eka tunnuksiaan, että pääsen pelaamaan sen ladattua versiota. Ajattelin kyllä ostaa sen ihan oikeana play.comista, sitten kun on taas rahaa. Siinä on ideana se, että zombeja tulee ihan sikana ja työskennellään tiiminä niitä räiskiessä. Ihanan hektistä, saa kiroilla hyvin. :DSitten näin kans Jeren bändin keikan, jonka ne veti tuossa 11.3. ja jonne en päässyt, kun olin tappoflunssassa kusiaisineen päivineen (eli kusiaiset on sitä, kun kropassa tuntuu sellaisia koko ajan). Ne veti kyllä ihan hyvin alkukankeuden jälkeen eikä Jeren paria kämmiä edes huomannut. Oli ihan kiva nähdä, toivottavasti jos seuraavaa keikkaa pukkaa, niin pääsen katsomaan. Nyt ne edistyy vissiin hyvin omien piisien kanssa, eli ehkä ne joskus soittelee sitten niitä!

Mitähän muuta me tehtiin nyt viikonloppuna... En muista ainakaan mitään jännittävyyksiä, fiilisteltiin kameroita. Piti vaan kysyä Jereltä, että onko tuleva pokkarini hyvä, niin se vissiin kans haluaa veljensä kanssa samanlaisen. Bwahah. Aion siis ostaa tämän jossain vaiheessa Canon Poweshot S95:sen, kunhan hinta tulisi vähän alemmas ja joku ostaa sen kanssani kimppaan. Minun pokkari on vuodelta 2002 ja se on vähän... No, pikselit alkaa kuolemaan, mutta on täällä blogissakin sillä otettuja kuvia. Ihan ok, mutta tosiaan parempi olisi jees. Isän kanssa saatetaan ostaa se puoliksi, kun se tarvitsisi kans paremman pokkarin, tai sitten ostan Jeren kanssa. Tai keskenäni, ei voi tietää vielä. Kun selasi yöllä sen ominaisuuksia, niin on se kyllä aika hyvä kamera!

Tässä vielä linkki, jos joku haluaa katsoa, että mistä kamerasta puhun:
Hyvä pokkari.

Piti ottaa mukaan kans Jeren Canoni, mutta jätin sen pakattuna hyvin keskelle keittiötä. Siinä on enemmän putkia kuin minun Nikonissa, eli olisi ollut kuvaukseen hitusen paree, koska tarvisin siihen kehnoon portfolioon materiaalia. Toisaalta, tuntui hassulta se toimiva autofocus, kun siihen ei ole tottunut :D Omasta 50mm putkesta se meni särki, niin on joutunut vaan ihan itse tarkentamaan. Eli tulee paskoja kuvia, kunnes yksi sadasta on överihieno. Mutta hajen huomenna keskustasta Jereltä kameran, niin sitten voin kuvata.

Niin ja muistin sentään ottaa videokameran mukaan, eli rakkaat lukijani: Pian saatte parempaa videota lemmikeistäni. Ja ajattelin kans toteuttaa yhden kyselyn videoina, koska haluaisin kokeilla millaista on yrittää puhua "seinälle". Varastan sen kyselyn iidaerilta, tämmönen siis:

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki

En varmaan kyllä joka päivä välttämättä jaksa kuvata, mutta mahdollisimman usein. Kun on joku tuollainen tehtävä, jota varten videokuvaa, niin olisi ihan hauskaa! Tai no saa kans heittää kommentilla, jos haluaa vastaukset mielummin tekstimuodossa :D

Mutta ei tässä mitään jännittävää. Ei ole upeita kuviakaan mitä teille jaksaisin. Voin kertoa, että oli hyvä vuosipäivä ja Jere on edelleen armas <3 Lähetän blogin kautta sinne lentosuukon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti