Sivut

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Siivouspäivä.

Tiedätteks tunteen, kun on mukamas siivonnut ahkerasti ja eroa ei edes huomaa? Silti on kyllä sellainen olo, että jotain olisi tehnyt. :D No lattiat tiskattu, tiskejä laitettu koneeseen ja pyykkiäkin pesty. Ja Ewok on urheasti ollut apurina. Ja levitin melkein koko asuntoon sanomalehteä, vaikken sitä ole edes käyttänyt tuon penskan kanssa. Mutta nyt meillon sellainen homma, että oletettavasti Louis on sitä mieltä, että pennun pissa on merkkaus. Eli täytyy mennä pissimään siihen päälle. Ja minun ruokaetikka ei vissiin ole tarpeeksi vahvaa ja minua yököttää se haju, niin ei pissanhajut lähde edes pyyhkäisemällä kaiketi. Pitäisi joku päivä vetää lattia ihan kloorilla, mutta son jo vähän isompi homma, kun täytyy noita karvapalloja evakuoida jne. Nyt mennään rapisevilla lattioilla :D

Photobucket
Siivousnuttura.

Photobucket
Siivousnaama.

Photobucket
En o varmaan koskaan niskaani kuvannut, mutta tadaa.

Jere huitelee jossain sen työpaikan tarjoamissa ruokakekkereissä tässä naapurissa, liekö menneet baariin ihan vaan yksille. :D Ajattelin tänään olla illan vaan koivet ojossa sen jälkeen, kun teen ruokaa. Ostin kaupasta jostain vege-paisto-herkkua, joka vaan lätkästään pannulle. En tiedä, että koklaisko sitä vai tekiskö oikeata ruokaa. Se näytti kyllä niin hyvälle, että nams nams.

Ja Ewok on kans alkanut kevään myötä vielä reippaammaksi ewokin poikaseksi! Se tepastelee perässä aika hienosti, vaikka joutuukin pyytelemään sitä sieltä tyylillä "juoksujalkaa, niin kuin Ewokkien kuuluu" tai "Ewoknessssssss" tai sitten maiskuttelen kuin hevoselle. Lumikinoksissa asuu välillä vähän mörköjä ja sen täytyy jäädä tuijottelemaan ikkunoista aina omaa peilikuvaansa. Itserakas pöllö :D Onneksi on ollut kivoja aurinkoisia ilmojakin, että tepasteleminen noiden kanssa on nautinnollista.

Hyvää viikonloppua kaikille, toivottavasti aurinko paistaa ja linnut laulaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti