Sivut

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Seikkailu luonnontieteellisessä museossa.

Toivotin auringonpaistetta viikonlopuksi, eli alkoi takatalvi. Yeah!

Jere tuli meille eilen illalla ruokajuhlistansa, joten katselimme Nip/Tuckia taas sekä kokeilimme visailupelejä. Kuulemma veljekset ostavat Buzzin jossain vaiheessa, niin saadaan rämpyttää antaumuksella napuskoita ja vastata nolosti väärin kilpaa <3

Herätessä tuli hissukseen sellainen idea, että voisi hiipiä luonnontieteelliseen museoon. Suuntasimme siis sinne, otettiin turistikuvia ja jopa ihan kuvia niistä makeista jutuista mitä siellä oli. Olen tosi kateellinen siitä purkkiseinästä, jossa oli purkitettuna ties mitä ufojuttuja. Se oli aivan ihana, haluan kans asuntooni sellaisen. Kaikessa karmivuudessaan olisi siistein juttu koskaan!

Tässä nyt kuitenkin turistikuvia, olemme edustavimmillamme:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Turisteilun lisäksi sain otettua muutaman ihan ok:n kuvan nähtävyyksistä. Niitä kuvia oli joku miljoona, joten tässä on vain muutama. Osaispa vielpä kuvata hyvin, niin voisi ihan hehkutellen näyttää upeuksia. Mutta ehkä nämä nyt kelpaa:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Oli kyllä tosi kivaa käydä siellä, se oli oikeastaan hienompi paikka mitä olin visioinutkaan. En ollut käynyt siellä kuin viimeksi varmaan ala-asteella, vaikka se on tuossa ihan lähellä. Seuraava etappi olisi varmaankin Tropicario, siellä olisi jännittävyyksiä ihan elävänä. Museoilun jälkeen menimme etsimään Jerelle jostain ruokaa ja hoksasin, että Kampissa on kunnon läskeilypaikkoja. Pitää selkeästi joskus kasvattaa mahalaukkua ja mennä sinne jonnekin syömään, että voi olla ähkyssä 8h sen jälkeen.

Jerekin oli pohtivainen, kun ruokaa odotteli:

Photobucket
Armassshm.


Vaikka lupasin kyllä alkaa maanantaina dieetille. En ymmärrä miten sitä on voinutkaan lihota flunssassa ja muuten laiskotellessa. Huomasin tänään olevani pläski, eli maanantaista eteen päin nälkäkuuri :D Olen heikkomielinen, mutta täytyy ainakin yrittää päästä niihin hyviin mittoihin, mitkä oli aikanaan. Ei ole kuin viitisen kiloa, mutta se vasta tiukassa varmaan sitten onkin. Ja nyt kun olen yli kaksi viikkoa ollut flunssassa, niin ehkä ensi viikolla muutenkin on terhakkaampi olo, että pääsee sinne salille ja uimaankin. Ja jos takatalvi loppuisi jossain vaiheessa, niin ajattelin opettaa Bissen pyöräilemään kanssani. Näihin uhkauksiin lopettelen nyt entryn. Lisää kuvia museosta voi tulla vaikka seuraavaan postaukseen, jos jotain jaksaa kiinnostaa :)

Nyt olen suihkunraikkaana pieruverkkarit jalassa ja muhin. Ja saan vielä huomisen syödä mitä haluan, pitää ottaa ilo irti!

4 kommenttia: