Sivut

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Koti, vieras ja Louis.

Tänään kävin hammaslääkärissä ja suussa on edelleen häpäisty olo. Oli kamalaa, mutta selvisin. Bussikuski heitti minut 3 kilsan päähän oikeasta paikasta ja olin sentään vaan vartin myöhässä, kun lentelin linnunteitä sinne hoitolaan. :D Ja sitten puolen vuoden kuluttua alkaisi korjausrumba, mutta katsoo nyt, että onko sitä ennen varaa mennä nukutukseen hoidettavaksi. Hyh, ällöttää se piikkijuttu edelleen.

Sitten Jenny käväisi kylässä moikkaamassa Ewokkia ja muita karvalapsia. Oli mukava nähdä Jennyä pitkästä aikaa ja jotenkin hassua, että minun ikäinen naisihminen joka jo vakiintumassa miehensä kanssa ja odottelee esikoistaan. Olen onnellinen kyllä niiden puolesta, ei siinä :) Itselle tuntuu vaan niin kaukaiselle perheen perustaminen, liekö kenties mahdoton ajatus vielä vanhempanakin. Hyvin näillä karvalapsilla pärjää vielä. Ja Jennylle kuului onneksi ihan hyvää ja se toi minulle Lontoomaasta iiiihanan minimekon! Vaikka unohdin vieraani ruokkia, niin laitoin matkaeväät sitten mukaan. Tervetuloa meille juomaan teetä, en edes muista sitä keitellä. :D

Photobucket

Photobucket

Jenny ja Ewok <3

Joskus kans Iida minulle vihjasi, että olisi kiva nähdä kuvia minun kodista. En koskaan kuvaa täällä, koska täällä on a) rumaa b) on semmonen putki ainoastaan kamerassa, joka zoomaa sikana. Yritin kuitenkin ottaa muutaman kuvan kodista huonolla putkella. Sekä pari kuvaa myös kotikissasta.

Photobucket
(Mummolta saadut 60's verhot.)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Huomenna sitten suunnitellaan isän kanssa lisää Thaimaa-hommia. Saas nähdä, että kuseeko jo suunnitelmat vai alkaako näyttämään siltä, että oikeasti menisin sinne ns. kesätöihin. En uskalla vielä ihan liikaa innostua, jalat sätkii vaan salaa pöydän alla ajatuksestakin!

2 kommenttia:

  1. Tyylikkyyden multihuipentuma... Tai sitten ei. Kyl noi violetit uudet jutut on saaneet taas hieman kodin tuntumaan enemmän kodilta. Ja retrokeittiöni on kans rakas, vaikka lamppu ei sovikaan :D

    VastaaPoista