Sivut

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Takatalvet ja materiat.

Kuulin juttua, että kesä ei halua tulla Suomeen. Olen alkanut huomaamaan asian, kun ensilumen jälkeen on tullut jo miljoonanneslumet. :x Aina kun paistaa aurinko ja maa sulaa, niin sitten tuleekin pakkasta ja lunta. Ei sitä riemua kauan kestä, täytyy aina yrittää parhaansa mukaan nauttia äkkiä niistä lämpöisistä hetkistä. Jos ei tuule niin paljon, että meinaa lähteä lentoon...

Kävin keskustassa tullissa, kun syystä x ne halusi kuitit minun YesStyle-ostoksista. No sieltä sitten hain mekot ja ärsytti vaan jonotella, kun kuitenkin reippaasti tullirajan alle se paketin kokonaishinta (sitä ei vaan oltu merkattu siihen paketin päälle). Keskustassa tuuli aika muikeasti, pistin karvahatun sitä varten päähän, että siellä on kuulemmat tullut rakeitakin. Hyvä kun hattu pysyi edes päässä siinä tuulessa :D Ja ihmisiä vilisi kamalasti, en muista milloin olisin viimeksi käynyt juna-asemalla, siitä on jo aikaa. Oli kivaa, kunnes muistin taas, että kanssaihmiset tönii ja tuuppii ja on pölhöjä.

Photobucket

Photobucket

Sitten menin pariin kauppaan fiilistelemään ja Jere pääsi tentistä, niin kohtasimme pikaisesti ennen kuin hän jatkoi matkaansa sitten viikonloppumuhintaan vanhemmillensa. Se pääsi testaamaan saunaa ja ammetta, aika epistä. Itse menin pienen krääsän shoppailun jälkeen vaan kauppaan ostamaan munariisipasteijoita ja kotio niitä mussuttamaan. Voisi vielä täksi illaksi keksiä jotain, en vaan tiedä mitä sarjaa tai elokuvaa katsoisi. Katsoin tuossa eilen tai toissapäivänä The Social Networkin enkä ymmärrä, että miksi sitä oli niin paljon hehkutettu. Rasitti se päähahmo ja koko elokuva oli vähän epämielenkiintoinen. Oke nyt tiedän, että mistä feispuuk on lähtöisin, mutta ei jaksanut sinänsä kiinnostaa elokuvan pituuden verran moinen.

Joten tässä vaan karvahattu-modeling teille:

Photobucket

Photobucket
"Onks kaksari hyvin?"

Photobucket

Photobucket

Ja armas <3

Photobucket

Meillä on muuten armaan kanssa ensi sunnuntaina vuosipäivä. Se raukka on kestänyt katsella minua jo kahden vuoden ajan kohta! Ei ole mitään kyllä hienoja suunnitelmia tuolle päivälle, ajattelin ehkä mennä huomenna tai sunnuntaina Helsinki Inkiin tsekkaamaan, jos vaan saisi seuraa. Ja Jerekin on nyt siellä vanhemmillaan muhimassa, niin ehkä me vasta sunnuntai-iltana juhlistetaan toistemme sietämistä vaikka... Nip/Tuckia katsoen. :D

Siemensin kanssa muutama päivä sitten, koska ajattelin alkaa olemaan keväinen. Saa nähdä, että tuleeko siemennyksistäni yhtään mitään. Yritin ainakin jemmata ne kissoilta hyvin piiloon. Loppukevennykseksi siis siemennys ja vammastelu!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ai että olen komee...

Mut niin, ei kukaan lähtisi huomenna (lauantaina) tai ylihuomenna (sunnuntaina) tatskamessuille kanssani?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti