Sivut

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Päivät 5-6 - Tätä olen syönyt tänään & päivän asu

Kuvien kera ajattelin näyttää, että mitä on tullut syötyä tänään tai mitä on aikomuksissa.

Tein eilen risottoa. Se on sellaista Heken Risottoa, joka on maailman parasta. Tein sen ekaa kertaa kasvisversiona ja ihme kyllä osasin marinoida soijapalaset namisti! Eli yksinkertaisesti tein sen näin:

- Soijapalaset kasvisliemeen/kanaliemeen muhisteleen
- Sekaan mausteita, laitoin thai red currya, sekä muuta kanaan sopivaa
- Antaa muhistella tunnin ajan, pyörittelee välillä ja lisää inasen öljyö
- Riisinä Punnitse & Säästä -putiikista ostettua curryriisiä (suosittelen!)
- Riisin sekaan kiehumaan pakasterehuja
- Riisin ollessa melkein valmista soijat sekaan ja samaten ruokakermaa (oli vaan yksi purnukka, mutta olisi tarvinnut vähän enempi)

Photobucket

Tein semmosen ison kattilallisen, notta meni pakkaseen pari purnukkaa ja vein kans mummolaan ruokaa, sekä mummolle että isäpapalle. :D Vielä yön jääkaapissa muhittuaan aika hyvää risottoa, mutta tiesinkin sen, että teen parasta. Ja jos olisin halukas politiikkaan, niin olisin voinut jakaa tuota risottoa aukiolla ja kalastellut kaikkien äänet, mwahah.

Sitten olen tänään kans syönyt mummolassa lettuja (nams), juonut fantaa (nams) ja syönyt kans perunapiirakoita (nams). Siinä onkin sitten tämän päivän ruoat, kenties hieman liikaa, kenties ehkä tarpeeksi. Kameralla en ottanut kuvia muista ruokahommista, mutta ehkä teille kelpaa tuo risoton ohje ja kuva pelkästäns!

Päivän asusta otin kans muutaman kuvan. Oli musta pitkähihainen, Jeren housut (jotka kutistin vahingossa pesussa, niin non minullekin kireät), Jereltä saatu vyö ja jalassa pihalla oli tennarit. Ja kirsikkakynnet on kans, hienosti olen sutinut lakkaa ympäri sormia <3

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ei mitään jännittävyyksiä. Huomenna siivoan (taas) ja virastoilen (taas). Ja torstaina olisi photoshoot Ellun mekon kanssa, sitten sunnuntaina ehkä bolonka-miitti puistossa. Ja viikonloppuna olisi kans lemmikkimessut... Pitänee katsoa, että jaksaako sinne mennä, Jere kyllä oli melkein lähdössä jo mukaan. Olen pari viime vuotta käynyt vaan siinä messarilla kääntymässä ja hakemassa jyrsijöitä, viimeksi hain kaksi rottaa ja sitä ennen natalhiiriä. Mitähän jyrsijää sitä tänä vuonna mukamas sieltä hakisi... :D No jos jollain on Ewokin näköinen marsu, niin semmosen voin hakea!

Mutju. Toivotaan, että kuivat keväiset kelit jatkuu ja suukkoja kaikille Ewokilta c:

3 kommenttia:

  1. Sullahan on ovela tapa hankkia uusia kuteita! ;D
    -Kultsii, nää ihan vahingos kutistu.. ;)
    Nätti vyö ja kiva kaulakoru. (mäki haluun tommosen!)

    ps: Ewokille kans pusuja.. Meijän Peto tykkäis varmaan leikkiä sen kanssa.


    ~Meri~

    VastaaPoista
  2. Joo, tahallani kutistin! Oikeasti varmaan kutistuivat sen takia, että pesin 10 astetta kuumemmassa ja sitten laitoin kuivausrumpuun, normit farkut kyllä semmosen kestäisi, mutta nuo ei jostain syystä... Mutta hyvät revityt farkut, annoin vaihdoissa partnerin veljelle housut toki kans ;)

    Ja kiitoksia suukoista. Vöitä sun muita saa vissiin Japanista, mutta ehkä kans täällä Suomessakin olisi jossain kujakojussa blingiä.

    VastaaPoista
  3. IHANAT NOI KYNNET! *o* Miten oot tehny noi cherriez vai onks ne jotai valmiskynsitarrojataijotain? Ne on söpöt söpöt söpöt!! >u<

    VastaaPoista