Sivut

torstai 28. huhtikuuta 2011

Pallopää.

Jotenkin pönttö olo.

Tai kun on kamalasti maailmassa blogeja, ihan suomalaisiakin. Niin suositut on sellaisia, missä joku 30-kiloinen tyttö kuvaa koipiansa ja katsoo kuvissa varpaisiinsa, sitten on trendikkäitä vaatteita ja uusia tuulia. Molen vaan tämmönen pallopää, joka ei ole nirunarua nähnytkään saati mitään muodikasta :D Alkoi vähän ahdistamaan, että pitäiskö blogi laittaa jollain tavalla tuohon samaan muottiin mukamas, että yrittäisi olla muodikas ja semmonen... No, tekotaiteellinen. En kyllä jaksa.

Photobucket

Minulla on täällä kans kaikki asiat sikinsokin, kun en jaksa pitää yllä edes yhtenäistä teemaa, joka ei olisi muodikkuus ja laihat jalat. Täältä löytyy siis kaikkea lemmikeistä ruokaan, naamakuviakin tietty ja kaikkea turhaa. Onneksi tuossa on tuo hakupalkki, niin kaikki voi sitten haeskella haluamiansa aiheita ja olen yrittänyt muistaa laittaa kaikkiin teksteihin hakusanat perään. :)

Mutta tosiaan, ehkä joku lukee ihan vaan tämmöstä tavallistakin blogia, johon ei nähdä kamalasti vaivaa ulkoasun suhteen, saati bloggaaja itse ei näe oman ulkoasunsa kanssa vaivaa kuin joskus ja jouluna. En tiedä pitäiskö jotenkin muka erottaa lemmikit minusta eri blogiin, mutku ne tuntuu kuuluvan niin tiiviisti minuunkin, etten ole erikseen tehnyt blogia. Ja eläinkuntakin niin sekalaista, että joutus tekemään jokaiselle lajikkeelle omat sivunsa :D

Ja niin... Öö... Mitä olinkaan sanomassa?

Tosiaan ajattelin valaista muutamaa asiaa nyt ohimennen, vaikkei niistä ole kovastikaan udeltu.

Eli, meillä asuu tällä hetkellä:


- Koira, Bisse, 9v. seropi
- Koira, Ewok, 7kk tsvetnaya blonka
- 3 rottaa
- Parta-agama
- 2 rukoilijasirkkaa
- Kissa, Louis, 6v. maatuska
- Kissa, Hildegard, 9v. somali

Siinä on siis lemmikkini. Ja siitä sitten toiseen asiaan: Miksi en kuvaa kaikkia lemmikkejäni tasapuolisesti? Se johtuu ihan siitä, että tietyt on vaan kuvauksellisempia. Toinen kissa ja vanhempi koira on mustia -> kuvien ottaminen melko kaameeta. Lisko asuu omassa maailmassaan, sekä se kuitenkin poseeraa aina lähes samalla tavalla. Ja rotat vilisee sohvalla niin, että kuvien ottaminen välillä vaatii muutaman hiuksen nyhtämistä päästä :D Siksi helpoimmat kuvattavat meillä on Ewok ja Hilde, jotka on ruskeita ja osaa poseerata kohtuudella. En tykkää joistakin siis täysillä enemmän, vaan ihan käytännön syistä johtuu se, että miksi Ewok saa vaikka enemmän kuvia blogiin kuin Louis.

Lupaan kyllä yrittää kuvata mm. rottia joku päivä ankarasti, että saisi niistä kivoja kuvia blogiin saakka :)

Ja hmm, miksi laitan blogiin rumia kuvia? Ihan sen takia, että en oikeasti panosta valokuvaukseen kuin joskus satunnaisesti ja sitten on postaukseen merkitty kaiketi "valokuvaus" tunnisteeksi. Muuten ne kuvat on vaan räpsyjä elämästä, eli tavoitteena ei ole julkaista vaan upeita ja mahtavia kuvia. En ole ollenkaan ammattilainen kuvaamisessa enkä sitä luulekaan, joten p*skat kuvat tulee olemaan aina ja ikuisesti! Ellen sitten joskus jaksa jokaista kuvaa miettiä tarkkaan, mutta niin tuskin tulee tapahtumaan. Joku yhteen postaukseen nimettömänä avautui, että kuvat on rumia. En ole siitä lainkaan siis katkera, mutta ajattelin vaan kertoa, että ju kyl tiedän sen itsekin :D

En myöskään ole sataan vuoteen jaksanut tehdä mitään meikkikynsi-hommia, mutta jos joku kaipaa jotain tietynlaista, niin saa aina pyytää. Ja aina saa kritisoida, jos on mahdollista vastaanottaa siitä jotain rakentavia neuvoja. En häiriinny siitä ollenkaan. Olen aika leppoisa tapaus, eli saa kommentoida ties mitä ja kysyä sekä toivoa asioita. Aina ei ole ideoita siihen, että mitähän sitä taas postaisi, joten hyvä vaan. Ja jos ulkoasu särkee silmiä, niin saa siitäkin mainita!

Photobucket

Kysymykset, kritiikki ja kaikki höpöjututkin on tervetulleita. Ja jos on tarkempaa kysyttävää, niin voi s-postillakin kysyä. :) Jos sitä ei löydy mistään tiedoista tai sitä ei tiedä valmiiksi, niin sen saa kysymällä.

Ja hmm, mitähän muuta sitä olisi... Ei varmaan sen kummempaa. Joskus voisin laittaa vähän infoa mm. elikoista lisää, että jos jotain kiinnostaa mitä meillä syyään tai tehdään. En tiedä kiinnostaako, mutta kunhan voisin vaan mainita mitkä meillä toimii ja mitkä on meidän rutiineja. Ja niistäkin jutuista saa aina kysyä, esmes jos kiinnostaa miten rukoilijasirkkoja pidetään hengissä ja miten niille kasvatetaan itse ruokaa. Se on nimittäin vähän tähtitiedettä, jos ei ole aikaisemmin sellaisia ollut, mutta haluaisi hankkia.

Ja nyt loppui höpinät. Ihan sillain tiedoksi kaikille, etten tänään jaksanut aloittaa siivoamista ollenkaan. Huomenna sitten pitää herätä ahkerana ja siivota hieman paremmin mitä normaalisti, jos tulee vieraita lauantaina. Kun lauantaina sitten pitää kosketella käärmeitä (ai kauhia) aamusella ja huomenna kans iltapäivällä taitaa olla koirien vappumiitti täällä Helsingissä. Jonne on siis tervetulleita kaikki koirineen, jos koirat vaan tulee muiden kanssa juttuun.

Tadaa. T. Pallopää

5 kommenttia:

 1. Ei aina tarttekaan olla 17 v. 30 kg, kauniit jalat ja muotitietoinen, mielenkiintosempaa on lukea AITOA, normielämän tekstejä. Mun mielestä ainakin. Joten ei haittaa jos kuvat on rumia tai aiheet pomppii, aidompaa se on. <3 ^w^

  VastaaPoista
 2. Joo ei tarvitsekaan, mutta tuli vähän tyhmä olo olla "sellaisten seassa" eikä minulla ole mitään sentyyppisiä blogeja vastaankaan. Itsekin luen muutamaa sellaista, joissa pienet koivet verhoillaan uusiin vaatteisiin ja tekotaiteellisia kuvia anastetaan muilta sivuiltakin. :D

  Kunhan vaan pohdin, että mikähän idea tässäkin on pitää blogia, jota en jaksa laittaa tiettyyn muottiin tai lokeroida eri elämäni osioita. Olisi vaan liian iso vaiva alkaa jakamaan juttuja eri paikkoihin, koska yksi ja sama minä se kuitenkin olen.

  VastaaPoista
 3. Kunhan kirjoitat tulevaisuudessakin! Tekstiäsi on kiva lukea.

  Yksi kysymys: miksi duckface monessa kuvassa?

  VastaaPoista
 4. Tämä blogi on paras juuri tällaisena! Ei siis turhaan tarvetta asettua siihen muottiin johon ne "kolmetoista tusinassa"-muotiblogit menevät :)

  VastaaPoista
 5. Duckface on ihan sen takia, koska se on just se duckface. Olen idiootti, joten se ilme kuvastaa kans poseeraustaitojani ja kauneuttani.

  Ja joo, kyl tänne kirjoittelen vaikken jaksakaan hirveästi ajatella sisällön sekavuutta ja tylsyyttä, mitä sitä muita viihdyttämään :D

  VastaaPoista