Sivut

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Rambo-iltamat sun muuta.

Moi. Olin koko eilisen touhunnut ja nukkunut vaan 5h, mutta edes mummolassa en saanut koisittua, jostain syystä sitä energiaa vaan oli. Hoidin virastohommia eli kävin työkkärissä, sitten kaupassa jnejne. Aika ahkeraa.

Eilen illalla me vietettiin isän kanssa Rambo-ilta ja pohdittiin, että pitäiskö joka torstai viettää yhdessä joku leffailta. Tulisi ainakin katsottua tosi paljon elokuvia! Mentiin siispä lidliin hakemaan nougatmuroja (nams) sekä sitten hajettiin uusin Rambo ja itselleni täksi päiväksi hain A-Teamin. Olipa tosi halpaa, kun on makuunikortti, voin vaan suositella kaikille leffafriikeille. Maksoi kaksi leffaa 50 senttiä, kun sattui oleen vielä lahjakorttina 5e. :D

Photobucket

Photobucket

Katseltiin sitten koivet ojossa Ramboa, jossa sinkosi raajoja ja se oli semmonen hirveä överi räiskintä, mutta ei viihdyttävällä tavalla. Siinä oli ihan ideaa ja pointti sekä räiskintä oli "pahuuksia", ei semmonen viihdepläjäys. Tosin eihän ne vanhemmatkaan ole sellaista kevyttä hauskaa katsottavaa, vaan sen äksönin lisäksi on joku masentava idea taustalla.
Jossain vaiheessa sitten leffa paussille ja oltiin menossa isäpapan kanssa tupakille, jolloin mummo alkoi olemaan tahditon saarnatessaan minulle. En kehdannut suuttua, joten olin vaan itku kurkussa ja painelin sinne savukkeelle. Ärsyttää vieläkin, mutta varmaan tässä taas jossain vaiheessa laannun.
Leffa kuitenkin katsottiin reippaasti loppuun ja oli ihan jees!

Photobucket

Photobucket

Hatutus on jotenkin jatkunut tähänkin päivään, eli suunnitelmanani on nukkua ja kevätsiivota. Eli siivoan aina siinä välissä, kun en ole peiton alla piilossa. Minusta ihan fiksu ja järkevä suunnitelma. :D Pitäisi saada se leffa katsotuksi ennen seitsemää, voisikin ehkä kävästä kaupassa pieruverkkareissa hakemassa jotain ruokaa. On sentään uudet upeat pieruverkkarit, joissa persauksessa lukee "Koirankusettaja".

Ja kusesta puheenollen, meillon eilisestä saakka ollut kylmä vesi poissa. Hanoista tulee vaan tulikuumaa vettä. Se on aika hankalaa, koska haluaisin mm. pestä naamani kunnolla, olla polttamatta käsiäni ja vetää vessaa. Kiva kaataa aina ämpärillä pissimisen jälkeen vettä pyttyyn. Ja Ewok on edelleen ihan tomaattikeitossa, kun piti pestä se, mutta ei tietty nyt melkein kiehuvassa vedessä voi. Ja haluaisin itsekin suihkuun, oikein semmosen kunnolliseen missä kerkeisi jynssätä itsensä kokonaan ja huljuttaa tukkaa eri mössöillä. Toivossa on hyvä elää, toivottavasti illalla jo pääsisi, mutta jos vielä huomenna on katki, niin menen jonnekin Ewok kainalossa ja kerron "me tultiin tänne suihkuun". Onneksi en kanskaan suunnitellut pyykkipäivää perjantaille tai tiskikoneilua kans... Siellä ne pyykit ja tiskit odottelee, hieman ärsyttää.

Hammaskin alkoi taas olemaan tosi kipeä. Sekin ärsyttää. Ei selkeästi nyt tänään ollenkaan suju! En voi kanskaan edes lattioita pestä kloorilla niin kuin suunnittelin, koska ei sitä voi kuumaan veteen heittää. No, pestään sitten kukanhajulla...

Mutta toivottavasti muille on tulossa parempi viikonloppu! :D

Bonuksena tomskukeitto-Ewok:

2 kommenttia: