Sivut

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Draggin'

En tiedä onko se kieroutunutta tai perverssiä, että saa inspiraatiota katsomalla drag queeneja? Jotenkin käsittämätöntä, että miten meikillä saa aikaan vaikka mitä, on se taitolaji. En kuitenkaan nyt oikeasti maalaa naamaan seitsemää kerrosta erilaisia värejä ihan vaan pohjustamiseen, tai liimaa isoja irtoripsiä päivittäin. Tänään sunnuntain kunniaksi nysväsin keittiössä ja kokeilin ekaa kertaa peittää kulmakarvojani, sekä sitten tosi vahvoja varjostuksia kans. Unohtamatta highlight -värejä sekä glitteriä.

Photobucket

Jos kukaan ei hoksannut, niin värjäsin tukan tummanruskeaksi Fränk Provoolla, son kyllä varmaan hetken aikaa mustanruskea, mutku en jaksanut sitä tummaa juurikasvua vaalennetun tukan kanssa, niin edetään elämässä brunettina.

Photobucket

En osannut päättää mitä teen huulille, joten ne vaihtui vaaleasta lopuksi tosi tummaan. Ja minulla oli naamassa oikeasti litroittain kaikkea, kuvista se ei tosin näy. Eikä kimalla glitteritkään. Yritin videoida koko homman, siitä tuli semmonen 30min bloopers -video, eli ei yhtikäs mitään :D Ajattelin kokeilla Jereen joskus kaikkia drag -kikkoja ja videoin sen pikakuvauksena, niin mahtuu koko homma näppärään pakettiin. Koska siihen menee aikaa, kun peittää ensin ilmekarvat, sen jälkeen maalaa naamaa, sitten peitevoiteella maalaa lisää, sitten laittaa aurinkopuuteria/tummaa meikkivoidetta, sitten pistää vaaleata highlightiksi jajajaja... Joo, siinä menee ikä ja terveys, siksi se onkin vähän haastavaa! Mut jos Jeren istuttaa vaikka pallille ja hyrrään kuin kärpänen siinä, niin sen voisi ikuistaa. Poikaystävät on just tämmösiä tilanteita varten.


Ja keskellä yötä kannattaa shoppailla iPhoneen turhia appseja. Löysin sieltä mm. purikura -appsin, jolle olen naureskellut kaksi päivää. Okei, tavallaan on ihan söpöjäkin juttuja niissä ja sellaisia ilahduttavia. Mutta tänään kuolasin vahingossa tyynylle tirskuessani, kun räpelsin sen appsin kanssa ja oli niin pöllöjä juttuja. Sitten tässä vaiheessa voi miettiä, että onkohan sitä sekoamassa, kun pystyy viihdyttämään itseään moisella turhuudella.

Kai kaikki kans nauroi, kun latasi Fat Face -appsin puhelimeensa ja napsi sillä kuvia? Tai kun keksi ekaa kertaa kalansilmälinssin ja sen, että sillä saa ihan kehareita kuvia näpsittyä? En tunnusta olevani ainoa.

Photobucket

Photobucket
Katsokaa nyt tota kehitysvammaista jänistä, sinistä ukkelia ja kanaa!

Photobucket
Bubu pikkuisena, rip hiukset <3

Nyt jälleen PUSMOI toverit :*

2 kommenttia:

 1. Kiva kun olet innostunut taas kokeilemaan erilaisia meikkejä! Itsekin joskus tunnustan testaavani erilaisia överimeikkejä yms. silloin kun olen kotona eikä tarvitse lähteä minnekään :)

  Tuo app näyttää niin huvittavalta, että nyt harmittaa, ettei ole iPhonea! Jos mulla olisi sellainen, niin varmaan kuluttaisin kaiken aikani vaan etsimällä uusia hassuja appseja ja leikkimällä niillä... (Ehkä siis on opiskelun ja muun elämän kannalta ihan hyvä, että mulla on tavallinen Nokia :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöt yksin kotona on kyllä sellainen hetki, jolloin on kiva läträtä naamaan vaikka mitä. Tuon tein itse asiassa päiväsaikaan, piti mennä vielä kauppaan, mutta meni onneksi vain 4min pestä kaikki pois (kiitokset lidlin räteille!) :D

   Ja appseissa on kaikkia kivoja pelejäkin. En suostunut lataamaan iPhoneen mitään, mutta sitku latasin irkin siihen, niin nyt sieltä löytyy hauskat pelit, novelleja, erilaisia valokuvajuttuja jnejne. Kyl son kätevä vempele, tosin samanlaisia appseja saa muihinkin älypuhelimiin. Metromatkan menee melko sutjakkaasti moisen kanssa!

   Poista