Sivut

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Ripsiä, koiria ja inspispula.

*Tanssii vielki pellehousuissa, kun blogihaaste ei häiritse enää ajatusvirtaa ja sen kunniaksi pari kuvaa, jotka otettu ennen loskaa*

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Olen muistellut, että olinpa joskus nuori ja kaunis. Siitä on aikaa vaan vuosi tai pari, joten en tiedä mihin kauneus on hävinnyt. Keksin saada inspiksiä laittautumiseen, meikkaamiseen ja muuhun neitihommaan, koska siitä tulee parempi mieli. Ajattelin myös blogiin kuvata tekemisiäni, jos joku muu vaikka saisi inspiksen tai jos jollain tulee mieleen jotain ehdotuksia tai kritiikkejä.

Normaaliin arkipäivääni ei ole kuulunut laittautuminen varmaan kuukausiin, kynnet lakkaan kun huvittaa ja olen muutenkin ollut laiska. Joskus tulee sellaisia kausia, että tekisi mieli haista pieruverkkareissa päivät pitkät ja niin olen tehnytkin. Nyt kuitenkin kevään arskanpaiste sun muut on saaneet minut hieman ryhdistäytymään hissukseen. Nyt voi laittaa päälle vaatteita, jotka istuu ja on kivoja, sekä naamaa voi kammata aikansa kuluksi.

Photobucket

Tuossa yritystä, jos joku miettii mitä valkoinen mössö on ennen luomivärejä, niin se on NYXin jumbokynä värissä milk, jolla on hyvä pohjustaa vaaleat meikkaukset. Ja käytin suosikkivärejäni, sitten lopuksi kun olin sotkenut silmäpussitkin luomiväreihin, niin pyyhkäisin ja laitoin peitevoidetta korjatakseni myös tuota mustanvihreätä alarajausta. Ja koska photobucket on kikkeliskokkelispää, niin se halusi kutistaa kuvat emäpieniksi, kun kuva oli niin pitkä. Ensi kerralla sitten ehkä jaksan jopa keksiä järkätä kuvat paremmin, etteivät jää niin pieniksi.


Ajattelin kans pohtia meikkejä muutenkin, kun alennuksesta ostin kehutut Lumenen maskarat. Ne on niitä mustikkamaskaroita, ostin vedenkestävän ja sitten tuuheuttavan. En ole uskaltanut ostaa mitään Lumenea sen jälkeen, kun niiden eyeliner kirveli silmiäni ja poltteli, kun olin jostain syystä sille allerginen, mutta nuo ripsarit on kyllä kivoja.

Minun ripset on tummat, paksut, piikkisuorat ja lyhyet. Eli kaipaan aina ripsareissa sitä efektiä, että ne pysyy taivutettuina ja pidennettyinä. Iso osa pidentävistä tekee kuitenkin ripsistä sellaiset, että näyttää kuin niitä olisi noin kolme kappaletta, vaikka ne kolme kappaletta sitten onkin pitkähkön oloiset. Nyt testiin otin siis nuo Lumenen kaksi maskaraa, jatkakaa lukemista, niin selviää mielipiteeni kannattaako moisia ostaa.


Photobucket

Lumene Blueberry Volume Mascara

Tässon maailman parhaan mallinen harja, melkein samanlainen kuin MaxFactorin Masterpiecen harja, josta tykkäsin kans kovin. Ei tarvi pyyhkiä sutia papereita pitkin, vaikka ripsari on uusi ja levittyy hyvin. Ja tuuhentaa ihan todenteolla, ei pidennä kovin, mutta josson pitkähköt ripset niin tämä on kyllä melkosen hyvä! Lähtee hyvin pois meikinpoistoaineella, mutta päivän mittaan ei karise pitkin poskia tai valu, mitä nyt kannattaa silmäpussit tarkistaa silloin tällöin (itse naamaa heilutellessa saan poskipäät silmiin saakka, eli mikään vedenkestäväkään ei pysy alaripsissä koko päivää).

Melkein niinku viiden tähden vedenkestämätön ripsari sellaisella, jolla on luonnostaan pitkähköt ripset, itselle toimii tuuhentamiseen buenosti!


Lumene Blueberry Curl Mascara (vedenkestävä)

Tässäkin suti on ihan mukava, kapeampi kuin siskonsa ja tällä saa naturellimman tuloksen aikaiseksi. Ja voin sanoa, että tämä on sellainen ydinpomminkestävä ripsari, joutuu oikein yrittämään, että saa yläripsistä sen pois sitten illalla. Ripset ei tuuhennu älyttömästi ja tämä lähinnä pidentää, mutta omissa ripsissä se näyttää erittäin hyvältä ja tämä ei tunnu kaventavan ripsiä kolmeksi pitkäksi karvaksi. Omat tönköt ripset kyllä pysyy kaarevina tällä, vaikkei tulekaan sellaista KABOM -efektiä. Ja ei ole vieläkään tullut vastaan vedenkestävää ripsiväriä, joka ei jäisi silmäpusseihini kiinni, sillä tämäkin reagoi ihon lämpöön sitten jossain vaiheessa ja joutuu pyyhkäisemähän silmien alta tummia laikkuja. Mutta tosiaan, kaikilla ei poskipäät ja silmäpussit nouse virnistelemällä niin korkealle kuin minulla, eli en osaa sanoa onko useilla tätä samaa onkelmaa. Ja ripset on kaarella edelleen, vaikka nukkuisi päikkärit tällä maskaralla.

Hyvä ripsari, mutta HAISEE. Suosittelen öljyjä sun muita poistamiseen, mutta silti joutuu useaan kertaan hieromaan ripsaria irti.

Photobucket

Näissä pitäisi kans olla jotain hoitavia vaikutuksia, tai niin lukee noiden tuubien kyljissä. Elinvoimaiset ja ihkut ripset, koska mustikat hoitavat niitä. No ainakin tuon vedenkestävän kanssa se on aika sama mitä hoitavaa ainetta noissa on, kun joutuu sitten riepomaan ripsiä sen verran rempseästi saadakseen ripsarin pois, että hyvä kun pysyy ripset edes naamassa :D


Pointteja ripsiväreistä

- Ei ole pakko käyttää vain yhtä, kannattaa kokeilla laittaa alle pidentävää ja seuraava kerros sitten tuuhentavaa
- Vedenkestävät pitävät ripset paremmin taivutettuina
- Pidentävä efekti on parhaimmillaan, jos ripsiväriä harjaa myös ripsien yläpuolelle pelkän alapuolen sijasta
- Puuteroi silmäpussit erittäin hyvin, jos käytät alaripsissä ripsaria
- Laukkuun mukaan vanupuikkoja korjaamista varten, sekä mahdollisesti peitevoidetta ja/tai puuteria, jos ripsiväri uhkaa valahtaa silmäpussiin kesken päivän
- Taivuta ripset 2-4 kohdasta, etene juuresta latvaa kohti taivuttimella
- Itse ripsaroin kerran, sen jälkeen käväsen savukkeella/juon kahvetta, sitten hellästi taivutan juuresta uudestaan ja laitan uuden kerroksen

Noista Lumenen maskaroista vielä sen verran, että itse kun tykkään sekoitella erilaisia merkkejä, niin kernaasti sekoittelen noitakin kahta ilman huonoa omaatuntoa. Alle pidentävää ja vedenkestävää, että ripset pysyy taivutettuina, jonka jälkeen tuuhennan toisella. Ei ole olemassakaan sellaista asiaa kuin "yksi kerros ripsiväriä", sillä ei kukaan vain kerran vedä maskaraa ripsiensä läpi, kuulemma nainen sutii ~70 kertaa ripsensä läpi jo ns. ensimmäistä kerrosta tehdessä. Ei siis ollenkaan haittaa, vaikka laittaa ~20 sutausta lisää toista siihen edellisen ripsarin päälle, ei se määrässä tunnu melkein missään ;o

Jos olisin varakas ja tarpeeksi pinnallinen, niin ostaisin kyllä ripsienpidennykset ja hoidattaisin niitä. Voin sanoa tällein omasta puolestani, että kun minulla on vähän laiskat ja hupulliset silmät, niin hyvä ripsiväri on ehdottoman tärkeä, että silmät pysyy pirteän oloisina. Pidennyksillä se olisi sellainen ihana yllätys joka aamu, kun silmissä liehuisi kauniit pitkät ripset, eli joskus on ihan pakko juosta jonkun alennuksen perässä ja kokeilla pidennyksiäkin. Onneksi tekoripsien laittaminen on helppoa, eli kun haluaa näyttää vielä pirteämmältä, niin tuhlaa meikkaamiseen sen pari minuuttia enemmän aikaa asentaakseen sellaiset. Suosittelen edelleen tsekkaamaan mm. Ebayn, sieltä saa tukkupaketeissa keinoripsiä ja ne on samaa laatua kuin jotkut perinteiset Seppälän keinoripset, hinta vaan on erittäin paljon alhaisempi.

4 kommenttia:

 1. Niin sitä luulis ripsenpidennysten kanssa, että silmissä liehuisi aamuisin kaunis rivi muovisia räpsyjä ja jo herätessä näyttäisi viehkeältä.

  Tosielämässä oma yritys kosahti siihen, että oikeesti herätessä ripset oli solmussa ja venkottivat päin helvettiä jokainen, parin yksilön löytyessä jostain poskipään tai silmäpussin suunnilta.

  En sit tiiä oliko vaan paskat ripset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus nähnyt tosi kauniita ja joskus tosi rumia, kun nykyään jokatoisella on. Kai riippuu tekijästä ja pitäs varmaan olla ehtaa karvaa (mistä lie häpykarvoista tehty), että ne ei olisi vekillä. Koska muovi kun menee vekille, niin eihän sitä saa suoraksi oikein millään :x

   Poista
  2. Kaikki ripsienpidennykset ovat muovia, silkkiripset ja minkkiripset ovat vain nimityksiä. Niissä on eroa mm. paksuudessa.
   Ja ripset kasvaessaan saattavat mennä ristiin mutta siihen auttaa ripsiharja. Ja lyhyemmät pidennykset pysyvät paremmin ja eivät mene niin helposti ristiin. Muutenkin tietty varovaisuus ripsien kanssa esim. nukkuessa on tärkeää. Ei kannata seurata mitään tarjouksia koska usein niissä paikoissa mitä vaikka citydeal mainostaa ei jälki ole hyvää. Suosittelen katsomaan enemmän sitä huoltohintaa, koska ripset pitää kuitenkin huollattaa 3-4viikon välein.

   Poista
  3. Pitäsköhän sitten nukkua niiden ripsien kanssa samalla tavalla kuin tulehtuneen silmän kanssa... Sellaiset muovikipot silmien päälle, ettei rapsuttele. :D Ja tietty sellaiset just laitetut tosi pitkät on hienon näköiset, mutta sitten kun ne on olleet kaksi viikkoa, niin näkyy jo kiva epäsymmetria omien ripsien kanssa.

   Itsellä on sen verran nysät ja paksut ripset, että ne saisi liehumaan vaan pitkillä pidennyksillä. Mutta oletettavasti ne putoaisi herkästi, kun omat sojottaa tönkköinä piikkisuorina ja olisi pakko sitten kaartaa aina omia ripsiä sekaan ja ripsaroida ja räpeltää. Mutta kuulin suositteluja jo yhdestä kohtuuhintaisesta paikasta, pitää koklata vaikka kesällä :)

   Poista