Sivut

tiistai 28. helmikuuta 2012

Haastetta vol. 666

24: Kuva mikä saa minut itkemään.

Mietin vaikka kuinka ja kauan, niin ei kyllä ole varmaan kuvaa, joka saisi minut itkemään. Aika paha on kyllä sivusto nimeltä ZooBorns, jonne päivittyy eläintarhojen uudet lapset ja syntymiset. Jos selaa tarpeeksi kauan ja katsoo vielä videotkin, niin alkaa kyllä vähän itkettämään ja tulee kyynel silmämunaan. Ihan vaan siksi, etten osaa käsitellä aivoissani järkevästi suloisia eläimiä. Tai jos katsoo youtubesta videoita pomeranianeista, niin ne on kans aika pahoja! Pistän kuitenkin nyt kuvan suloisesta asiasta, joka melkein itkettää.

Photobucket

Photobucket

Kuvissa siis pieni liskonpoikanen, joka kulkee nimellä horned lizard/toad, en ole ihan varma suomenkielisestä nimestä. Tuommosia haluaisin lemmikiksi, mutta niiden ruokavalio koostuu hankalasti tietynlaisista muurahaisista jne., joiden kasvattaminen olisi melkoisen... vaikeaa.25: Kuva jostain mikä saa oloni epävarmaksi/turvattomaksi.

Koska olen nainen ja ömhs ihminen, niin tietenkin sitä tuntee joskus olonsa rumaksi ja epäviehättäväksi. Täten epävarmuuteni joskus pyrkii pinnalle ja joinakin päivinä olen semmonen susiruma ja haiseva suomonsteri. En ole ylipainoinen, mutta haluaisin tietty muuttaa luustoani ja olla timmi, notta kun takamukseen läpsäisisi, niin se ei jäisi huljumaan vartiksi. Oma vikahan se on, ettei käy salilla useasti viikossa ja jaksa kammata naamaansa, mut kyl sitä onneksi joskus on sellainenkin olo, että helvs meikähän on maailman komein!

Epävarmuutta siis aiheuttaa joskus sellaiset julkkikset, joilla kroppa on malliltaan aika lähellä täydellisyyttä tai naama on mahdottoman sievä. Vaikka esmes Kim Kardashian on aika turha julkkis, niin minusta se on mahdottoman kaunis ja kelpaisi itsellekin sellainen kroppa. Ja kun se osaa vielä usein pukea sen tosi edustavasti, jos ei lasketa tissityrkytyksiä. Olisi hienoa, kun itselläkin olisi niin hyvässä kunnossa tämä oma tiimalasi-mallinen vartalo, pukeutuisin varmaan aika paljon kans sitten kynähameisiin ja muihin kivoihin mekkoihin. En nyt ole ihan älyttömän kaukana siitä, että olisin komea kuin Betty Boop, mutta häpeilen jalkojani.

Photobucket
Ehdottomasti vaatteet, kroppa ja naama, jotka kelpaisi itsellekin!

Ja sitten tältä näytän päivinä, jolloin tuntuu, että huljuilen ympäriinsä ja olo on lihava:

Photobucket
:D


26: Kuva esineestä, jota ilman en voisi elää.

Mietin, että mitä ilman en voisi mukamas elää. Heti tuli mieleen jääkaappi ja tietokone, kunnon plösöt jutut! Mutta varmaan tietokone on aika lähellä sellaista, että sitä tarvitsee päivittäin selvittääkseen uutiset, kaverijutut ja sitten harrastaa virtuaalista kanssakäymistä. Varsinkin eläinjuttujen kohdalla son tosi kätevä, sillä netistä saa tietoa melkein kaikkeen. Mutta ilman sähköjä ja jääkaappia olisi vähän hankalaa, kun joutuisi hautaamaan kesäisin johki järveen batteryt ja ei olisi pakastinta. Vessanpyttykin on aika ihana, en haluaisi kakkia pelkkään reikään lattiassa.

Ajattelin kuitenkin valita noista kaikista tietokoneen, sillä puhelintakaan en käytä niin paljoa. Minulle soittelee isä, Jere ja mummo, siinä ne onkin. Mutta puhelimessa oleva netti on kyllä tarpeellinen, jos reissaa tuntemattomia reittejä ja kaipaa gps:ää tai reittiopasta. Ja en kuvaa nyt tätä lainaläppäriä, vaan googletin kuvan överistä tietokoneesta. Pitäisi ostaa uusi, kun omani hajosi, mutten o vielä keksinyt millainen olisi jees ja sopisi budjettiini.

Jos päädyn ostamaan läppärin ja tulee tylsää, niin tuurilla liimaan siihen kaikenlaisia pieniä söpöjä leivoksia ja blingejä. Tai sitten yritän pysyä hyvän maun rajoissa, joka tulee olemaan vaikeaa. Uhkasin kyllä somistella tämän lainaläppärinkin ja palauttaa, varmaan aika miehinen olo tulisi Jeren veljelle, kun saisi takaisin vaaleanpunaisen kimaltavan koneen...

Photobucket
Bling hyvän maun rajoissa, aika hiano.

Mäkpuuk omistaisi, mutta ne maksaa pensasmustikoita!


... Tässä siis taas pari vastausta haasteeseen, toivottavasti saisi sen kohta valmiiksi. Ja pahoittelen, etten kuvannut koneenraatoani tai lainaläppäriä, enkä ottanut kuvaa mahamakkarasta. Mutta suosittelen kaikkia käymään katsomassa ZooBornseja, sillä vaikka päivä olisi kuinka kamala ja huono, niin ne ilahduttavat!

PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti