Sivut

perjantai 24. helmikuuta 2012

Olisipa kesäyö.

Olenpahan multitasking, kun keksin, että haasteen kysymyksiä voi löräyttää vaikka pari samaan postaukseen! Tehdään sitten kolme kerralla, koska en keksi näihin kolmeen edes mitään kilometrin mittaisia jaaritteluja.

15: Kuva paikasta, jonne haluaisin matkustaa.

Tuo on siitä helppo, että vastasin siihen jo aikaisemmassa kysymyksessä, kun haaveilin muutosta. Eli vastasin, notta mitä haluaisin tehdä ennen kuin kupsahdan, ja vastasin haluavani asua vaikka Bangkokissa, Seoulissa, Hongkongissa tai vastaavassa. Ja kuviakin laitoin, enpäs jaksa laittaa uudestaan!


16: Kuva lempikirjastani.

Nolottaa tunnustaa, mutta en lue kirjoja. En niin kuin ikinä. En muista milloin olisin lukenut kokonaisen kirjan, joka ei ole kuvakirja. Varmaan joskus ala-asteella tai ihan yläasteen alussa. Yhden tai kaksi kirjaa luin, kun piti tehdä jotain esitelmiä sitten lukemastaan. Valitsin yhdeksi kirjaksi Anne Ricen jonkun vampyyripläjäyksen, kun siihen aikaan niitä kehuttiin ja muistan siitä vain sen, että vampyyriksi muuttuessaan joku kakki housuunsa. Ja Game Of Thronesit sun muut odottelee vielä kauniisti paketissa lukemista, joten en voi niitäkään kuvata, kun en ole aloittanutkaan :D Sori, ei ole tähänKÄÄN kuvaa laitettavaksi, anteeksi minun sivistymättömyyteni.


17: Kuva jostain asiasta mitä en voi unohtaa.

Tätä piti ihan miettiä hetken aikaa. Kunnes sitten aloin selailemaan kuvia, jotka on otettu tietyissä tapahtumissa tai vastaavaa, jolloin on helppo muistaa joku mukava tilanne. Mitään dramaattista en nyt keksi tähän hätään, mutta muistan kuinka kivaa oli Jeren kanssa Linnanmäen valokarnevaaleissa ja kuinka hauskaa siellä oli käydä kesähelteelläkin. En ole laitteiden perään, mutta se tunnelma oli kuitenkin mukava, kun ihmiset oli iloisia ja huh kun oli silloin kesällä kuuma! Silloin oli joku +30 ja kasteltiin perseet siinä jossain vesihommassa ja uskalsin pariin laitteeseen epäilyksistä huolimatta. Ja valokarnevaaleissa oli jo viileää, mutta kovin kaunista ja yritimme kovin voittaa erilaisissa peleissä. Hullua kyytiä pelattiin sitä derbya, oltiin molemmat johdossa, mutta paineet sitten rankaisi eikä voitettu!

Tässä siis lintsikuvia, joista tulee kesäfiilis ja syksyfiilis, kivaa oli:

Photobucket

Photobucket
Jeren ilme naurattaa vielä 9kk:n jälkeenkin...

Photobucket

Photobucket

Ja uuh kohta on taas kesä, pitää selkeästi mennä helteessä lintsille taas ja kastella housunsa. Ja aloin muutenkin selaamaan taas vanhoja kuvia keskellä yötä ja löysin kaikkea kivaa. Ensinnäkin, olin joskus nuori ja kaunis. Toisekseen, on paljon kivoja tilanteista jotka muistaa varmaan loppuikänsä ja niistä on saanut kuviakin muistoksi.

PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti