Sivut

torstai 23. helmikuuta 2012

Inspiraation vaikeus.

13: Kuva jostain mikä inspiroi minua.

Riippuu ihan siitä, että mitä päin yhtäkkinen inspiraatio iskeytyy. Yleensä nautin eniten siitä, kun näen hienoja maskeerauksia ja valokuvia. Ja sitten kans, jos joku osaa tussata hienosti piirroksia. Tulee sellainen puolittainen kateus ja puolittainen inspis moisista, kun on tavallaan kuitenkin sitten tiedossa mihin itsekin pystyisi treenillä, mutta toisaalta sitten kun ei vielä osaa, niin tulee kriisi :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Arkinen inspis tulee ihan sitten tavallisesta elämästä, teen vahingossa hyvää ruokaa ja sitten alan selaamaan uusia reseptejä ja kokeilemaan. Ja sitten eläimet inspiroi (lue: pakottaa) liikkumaan, ei voi vaan jäädä istumaan perseelteen useaksi päiväksi kotio, kun joutuu menemään pihalle muutaman kerran päivässä. Jotkut sanoo, että koirat on haastavia ja vaikeita, kun joutuu pissattelemaan, mutta oikeasti tekee tosi hyvää liikkua pihalla päivittäin ettei vaan mökkihöperöidy ihan täysin. Sitten tietty saan inspistä mystisten eläinlajien opiskelemisesta ja tietopläjäyksistä, tiedän kaikenlaista erittäin turhaa jostain papupussirotista, joita elää maailmassa 3kpl :D Imen itseeni tietoa kuin pieni pesusieni, JOS aihe kiinnostaa. Auta armias, jos ei ollenkaan kiinnosta, niin unohdan ihan kaiken.

Oikeastaan voisi sanoa, että yksi iso inspiraatio ajatuksiin on eläimet ylipäätään. Ihmisillä ei ole yhtään mitään muuta kuin aivot, sitten on piljoonia lajeja eläimiä, jotka selviää ihan fysiikkansa avulla ties millaisissa olosuhteissa. Se on vallan jännittävää ja kiehtovaa! Jos olisin aikoinaan osannut olla peruskoulussa kauniimmin, niin olisin varmaan tällä hetkellä jossain opiskelemassa joko turhaa taidealaa tai sitten biologiaa ja elukoita. Onneksi olen vielä nuori ja vetreä, joskus ehdin alkaa herpetologiksi, jos siltä tuntuu.

Photobucket
:D

Elämänilon saan siitä, kun tietää kuinka joku rakastaa ja on se muutama läheinen ihminen. Ja sitten saatan olla koko päivän ihan kamalan rasittavan hyväntuulinen, jos keksin jonkun pienen ilon asian tai jos joku tuntematon ihminen marketissa juttelee kivoja. Oikeastaan aika iso osa siitä elämänilosta tulee siitä, kun ottaa kanssaihmiset huomioon positiivisesti ja sitten saa kans joskus sellaista positiivista ja hilpeää vuorovaikutusta aikaiseksi.

Oli siis jälleen hankala kysymys, että mikä minua inspiroi, kun asioita on niin monia ja minulla ei ole mitään tiettyä elämäntehtävää tai ammattia, jonka ympärillä visusti pyörisi inspikset.

Lyhyesti kuitenkin tiivistettynä koko edellinen höpellys:
- Maskeeraus
- Kynsitaide
- Piirtäminen
- Valokuvaus
- Eläimet

... Ja saan inspiksiä kans joskus sisustuksesta, harmi että organisointi ja järjesteleminen on yksi niistä asioista joita inhoan ja mielummin sitten kaahaisin koko kämpän uusiksi jollain tankilla, jolloin voisi jollain rahalla sitten sisustaa uudelleen. Tällä hetkellä kämpässä on menossa suursiivous, joka on alkanut kohtuullisesti ja se on pitänyt tehdä jo viimeisen puolen vuoden ajan. Inhoan tavaran paljoutta, joten nyt lentää roskiin kaikki turha skebeli mitä hamsteroin. Ei tänne Jerekään mahtuisi ikuna muuttamaan, ellen nyt sitten apinanraivolla järjestelisi :D

Photobucket

Mutta PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti