Sivut

maanantai 20. helmikuuta 2012

Muuttohimoja.

12: Kuva asiasta, jonka haluaisin toteuttaa ennen kuolemaa.

En ole edes tullut tuommosta koskaan ajatelleeksi. Tai joskus ehkä puolittain, mutta en ole keksinyt mikä olisi sellainen ihan ykkösjuttu, jossa olisi jo tarkat sävelet suunniteltuna.

Useat haluaa kokea jotain jännää, notta hyppäisi vaikka kalliolta alas kuminahat nilkoissa kiinni tai sitten lennähtäisi lentokoneesta hullua kyytiä maata kohti, mutta olisi onneksi laskuvarjo sitten mukana. Itse olen niin nössö, ettei tuollaiset asiat tunnu mitenkään tarpeellisilta. Tietty joskus voisi olla hauska yllättää itsensä ja sitten koklata, mutta en himoa ekstrajännyyksiä elämääni.

Yksi asia joka haaveissani pyörii on se, että asuisi ja olisi töissä ulkomailla. Suomessa ei ole toki mitään vikaa, mutta jos pääsisi vaikka muuttamaan Bangkokiin tai Hongkongiin ja työskentelisi siellä mieluisassa työssä ja asuisi eksoottisessa sekä virikkeellisessä ympäristössä, niin oih. Tai sitten joku vähän landempikin paikka kävisi, mielellään jossain lämpimässä ja kuitenkin sivistyksen läheisyydessä. Minullehan tarjottiin paikkaa 3kk:n ajaksi Phuketissa, että olisin mennyt työharjoitteluun. Se kuitenkin jäi, mutta onneksi on elämässä vielä aikaa ja mahdollisuuksia, ehkä sitten ensi kesänä tai ensi syksynä? Varsinkin, jos tänä keväänä saan aikaiseksi käydä sen kynsikurssin, niin olisi aika mahtavaa sitten olla 2-3kk jossain vieraassa kulttuurissa tutustumassa uusiin ihmisiin, sillä en koskaan ole edes matkustellut!

Kuvissa esiintyy siis haavekuvia siitä, että mitä joskus näkisi omasta ikkunastaan, kun siirtelee verhot pois tieltä ja vetää syvään henkeen uutta ja mystistä asiaa. Ja paikassa olisi joka yö kesäyö!

Photobucket
Hongkong.

Photobucket
Bangkok.

Photobucket
Singapore.

Tulee oikein jo ihanan iloinen mieli kun ajattelee, että maailmassa on paikkoja joissa voisi nauttia aina kesäöistä. Se on ehkä maailman eniten lemppariasia, harmi ettei Suomessa voi sellaisista nauttia kuin hetken aikaa. Ja kohteliaat, vilkkaat ja vieraat kulttuurit kiehtoo sen verran, että unelmissani asustelen jossain tuolla ja teen duunikseni jotain kivaa hommaa, josta saan pari rahaa kuukaudessa viettääkseni nautinnollista elämää.

PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti