Sivut

maanantai 13. helmikuuta 2012

Sweet cupcakes.

Mitähän uutta juoruttavaa olisi... Sen verran voin kertoa, että olen käynyt työhaastattelussa ja pidetään peukkuja kankussa, että saisi duunia! Haluaisin kovasti osa-aikatöitä, että olisi vuoroja joskus ja mielellään vaikka pari kertaa viikossa. Kerkeisi saamaan hieman rahaa ja sitten opiskelemaankin. Yhden työn jo otin vastaan, eli jaan tässä lähialueella mainoksia pari kertaa kuukaudessa. Siitä ei makseta paljon mitään, taitaa olla palkka laitontakin (huhujen mukaan, koska siihen ei lasketa lajittelua ja ajatustyötä), mutta mikäs siinä. Voipi ottaa koiratkin ehkä mukaan jakelemaan, niin saavat sitten roikkua kannustamassa. Sillä ei siis tienaa, mutta kunhan aktivoin itseäni. Mutta tietty ihaninta olisi aktivoida itseään työssä, josta saisi muutakin kuin pari kolikkoa taskun pohjalle. Ja ensimmäisen haistattelun perusteella olin kuulemma kärkipäässä, eli on mahdollisuus saaha kiva työ :)

Ja tekisi tietty hyvää saaha rytmiä elämään, olla sosiaalisempi ja muutenkin parempi ihminen. Eikä tarvitsisi huolehtia siitä, että sujuukohan nyt virastojen kanssa se rahojen pummaaminen, kun saisi itsekin tienattua jotakin. Koska sairaslomalla ollessa sai aina jännittää, että tuleekohan rahaa ja paljonkohan tulee. Joka kuukausi oli uusi jännitysnäytelmä, mutta jos nyt pääsisi moisesta eroon, niin tanssisin ripaskaa riemusta.


Sitten taas kuvakyselmä:

08: Kuva jostain mitä inhoan.

Inhoaminen on sanana jo ällöttävä, ei ole kovin monia asioita, joita inhoaisin sillain sydämeni sopukoita myöten. Ja sanaa viha en käytä koskaan, sillä en koe sellaisia suuria negatiivisia tuntemuksia kanssaihmisiä kohtaan. Jos omalle kohdalle sattuisi joku rikos jossa läheistä vahingoitettaisiin, niin sitten viha saattaisi olla paikallaan. Onneksi siltä on vältytty.

En pidä monistakaan jutuista, inhoan joitakin jne. Mutta piti taas miettiä, että on monia asioita joista en nauti, niin mikähän niistä olisi semmonen mikä ansaitsee kuvan blogiini. Jos nyt ajatellaan tosi leppoisasti, niin inhoan pullamössöä. En tiedä mikä pullamössössä on, mutta se on vaan kaameata. Varsinkin kardemumma. Opettelin vuosia tykkäämään donitseista, nyt ne on aika jees. Täytekakussa pitää olla paljon banskua ja kaikkea, ettei se pullamössö maistu. Ja todella suklaiset leivokset kans on hyviä, koska niistä ei maista sitä itse leivosmaisuutta. Oikeasti oksentaisin, jos joutuisin syömään pullan tai omenapiirakkaa. :D Cupcaket on kauniita ja ihania, mutta vain osan niistä pystyisin syömään, semmoset vähiten pullamössöiset.

Photobucket

Google auttoi löytämään kuvan pullamössöstä ja photoshop komisti, yyyygh!

Koitan nyt olla ajattelematta pullaa, joten PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti