Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Ilahduttava Palle.

21: Kuva mikä saa minut hymyilemään.

Minua hymyilyttää moni asia. Mutta sitten kun selasin vanhoja kuvia, niin löysin kuvan PALLESTA! Joskus minulla oli kolme kynsisammakkoa, joista kävi ilmi, että kaksi oli poikaa ja yksi oli tyttö. Elukkakaupassa ei osattu sukupuolia erotella, joten meillä oli meneillään sitten tasaisin väliajoin kurnutukset ja satunnaisesti löytyi kutua. Kutu yleensä meni parempiin suihin, mutta kerran kaksi pientä millin kokoista siittiötä ui akvassa ja poimin ne äkkiä parempaan talteen. Palle ja Jooseppi olivat siittiöt nimeltään ja kasvatin ne sitten pieniksi sammakoiksi. Kaikki sammakot pääsivät kuitenkin uuteen kotiin, sillä naaraita pitäisi olla uroilla useampi per naama ettei tyttöä ahdista eikä ollut itsellä tilaa kasvattaa sammakkokokoelmaa. Pallesta napsasin kuvan, kun soli avaruussiittiö ja kyl se melekosen hassu oli...

Photobucket


22: Kuva jostain mitä ikävöin.

Photobucket
Äitee.


23: Kuva jostain mitä pelkään.

Huvittukaa vaan, muutkin on huvittuneet kertoessani, että kammoan perhosia. Haluaisin mennä talvipuutarhaan, joka avattiin taas uudestaan. Yritin udella kovin, että onko siellä niitä naaman kokosia perhosia, kun joskus aikoinaan oli. Jos siellä on semmosia, niin en uskalla mennä! Perhoset lentää kuin juoppohullut mihin suuntaan vaan, ettei tiedä edes mihin suuntaan niitä väistäisi. Sitten jos niihin koskee, niin ne räjähtää. Joskus pienenä otin kiinni perhosen ja käsiin jäi vaan räjähtänyt pölyraato hyh. Olen tullut siihen tulokseen, että perhoset siis lentää päin ja räjähtelee, eli en halua niitä todellakaan lähelleni. Keväällä juoppoperhosia joskus sinkoilee puskasta ja joutuu väistelemään ninjan elkein, mutta onneksi Suomessa ei ole mitään jättiperhosia ja ne keskikokoisetkin on harvinaisia. Pian on taas kevät, pitää jonkun pesarin kanssa pissattaa koiria sitku ne perhoset alkaa heräileen ja hyökkimään päin.

Photobucket

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, en olekaan ainoa joka pelkää perhosia! Se holtiton lentäminen on mun kauhun syy - tämä räjähdysalttius oli mulle uusi tieto;) Lisäksi mua jotenkin ällöttää perhosen siiven koostumus kun se repeää niin helposti.. Ja yökköset - yök!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne siivet on jostain pölystä tehtyä, niin ne sitten räjähtää, jos koskettelee. Ja kun ne hitsiläiset lentelee melkein päin, niin koskaan ei tiedä, että osuuko siivet ja tapahtuu räjähdys!

   Joskus oli nyrkin kokonen yökkönen asumassa katossa just sängyn yläpuolella, mietin 2h keskellä yötä, etten todellakaan saa nukutuksi, kun se muhii siinä enkä uskaltanut tehdä sille mitään :D Lopulta köytin imurin letkuun goottikengän ja löin, äkkiä karkuun ja oli se onneksi sitten menehtynyt. Ei uskaltanut imuroidakaan, koska olisi kuitenki räjähtänyt.

   Poista
 2. Saako kysyä mihin sun äiti kuoli? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidillä oli työperäinen astma (eli työoloista aiheutunut), keuhkoahtauma ja sitten sydämen vajaatoiminta. Jälkimmäiseen sitten menehtyi, kun sydän oli keuhkoja tukenut vuosikausia ja sitten lopulta ei enää jaksanut.

   Poista
 3. Okei :< Tiiän, että tää on vaan sanahelinää, mutta sanon silti, että otan osaa. Voimia vaikeisiin ikävän hetkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia. Olihan se aika hankala tilanne, kun yh-äidin hoivissa ollut koko ikänsä ja sitten joutui parhaan ystävänsä/äitinsä hautaamaan 20-vuotiaana. Mut onneksi surusumusta on päästy etenemään, kiitoksia sanahelinästä!

   Poista