Sivut

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Pullea mato ongessa ja kaunis äitee.

Olen kiskonut muutaman hiuksen päästäni miettiessäni elämäntehtävää, joten eilen kirjoittelin työhakemuksia nelisen kappaletta. Sitten loppui inspis ja ajattelin jatkaa tänään kirjoittelemista, kun yleensä niitä sitten kirjoittelee kymmeneen eri paikkaan ainakin.

No tänään neljästä paikasta soiteltiin, on yksi duuni jo buukattuna ja perjantaina kaksi haastattelua, maannataina yksi :D Pitäkäähän kaikki peukut pakaroiden välissä, että saisin jotain kivaa osa-aikaista myyjän työtä! Aivoni ei riitä vielä täyspäiväiseen 5pvä/vko rutiiniin, joten ajattelin koklata hellästi tuollaisia vuoroja ja tuurauksia. Toivottavasti tärppää johonkin, sillä kaipaan jotain äksöniä ja rutiinejakin. Niin ja varmaan sosiaalinen elämäkin on ihan hyvä bonus!

... Negatiivisena juttuna se, että huomenna juurihoito. Siis hyi kamala. Pelkään hammaslääkäriä kovin, menen sinne huumattuna, mutten tiedä auttaako. Toivottavasti sen verran, etten ainakaan huuda kovin kovaa. Saatan vähän itkua kyllä tihrustaa, sillä kammoksun maailman eniten metallia raapimassa hampaiden pintaa. Ei se mitään, jos se sattuisi, mutta kun on pakko rapsuttaa. Ja se maksaakin mansikoita, joten joudun menemään oletettavasti Jeren lompakolle, vien myös sen kuulokkeet etten kuule ääniefektejä. Phuh, no onneksi se on aamulla, niin en ehdi tuskastella koko päivää. Illalla sitten kaverille meikkiä naamaan ja tukkaa hyvin, tuollain niinku harjotuksena.


05: Kuva aarteestani.

Mietin hetken, että mikä on aarteeni. Minulla onkin aarrerasia, jossa pidän kaikkea äitiin liittyvää. Sitten minulla on sen mallikuvia, jotka on otettu äidin ollessa parikymppinen. Pitäisi joskus kehystää ja laittaa ne seinälle, se on ollut jo vuosia tavoitteena, mutta olen vähän laiska ja saamaton.

Photobucket

Pahoittelen huonoa laatua, kuvat skannattu vuonna nakki, pitäisi varmaan uudestaan joskus. Mutta kyllä äiteen kauneus tulee ilmi noistakin rakeisista kuvista :)

PUSMOI :*

2 kommenttia:

  1. Oot aivan äitis näköinen ja ilmeisesti vielä siksikin niin nätti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kyllä kovin näköinen, ehkä ujosti. Olen tummakutrinen inasen pyöreä ja äiti oli semmonen vaalea mallin mitoissa oleva komistus!

      Poista