Sivut

lauantai 11. helmikuuta 2012

Ruokajuhlat, pelkojensa päihittämistä ja höpöjuttuja.

Jihaa!

Eilen olin aktiivinen, vaikka meinasin nukkua pommiin kaikesta. Olinkin joka paikasta myöhässä, mutta ei se ole niin tarkkaa. Tapasin entistä koulukaveria, jonka kanssa juorusimme peleistä sun muista. Sitten sen jälkeen kotiin leipomaan äkkiä brownieseja, joista tuli maailman rumimpia. Mutta kuulemma makunsa puolesta ihan kohtuullisia. Saatoin liioitella, kun laitoin sekaan valkosuklaatakin. Se oli siis pelkkää karkkia, suklaata, rasvaa ja pähkinää koko mössö. Omasta mielestäkin ihan ok, seuraavalla kerralla vaan ehkä maltan kuitenkin laittaa vain niitä vaahtokarkkeja...

Illaksi sitten lähistölle kekkereihin, kun kaveri vietti synttäreitä. Oli hauska tavata uusia ihmisiä ja vähän vähemmänkin uusia. Olin niin tympeä, etten jaksanut puhua kaikille tai niille, jotka vaikutti hiljaisilta. Kailotin koko illan idioottimaisia juttuja ja annoin varmaan hyvän kuvan itsestäni. Mutta eiksnii pidäkin käyttäytyä, kun tapaa kaverin sukulaisia?

Photobucket

Photobucket
Kinect :D

Lupasin mm. alkaa sutenööriksi/manageriksi parille miesihmiselle, naamioida ne 12-vuotiaiksi thai-pojiksi ja myydä niitä keski-ikäisille naisille seuralaisiksi. Oli muitakin hyviä suunnitelmia, mutta korvat taitaisi punoittaa, jos alkaisin kaikki pölvästit juttuni jakamaan. En vaan aina osaa olla tahdikas ja asiallinen, mutta onneksi ei tarvitsekaan. Osa porukasta kyllä ymmärsi persoonani pölhöyden, ettei siinä mitään! Olisi hauska tavata joskus näitä tyyppejä uudestaankin ja useamminkin, ehkä jos kaveri järjestelee taas joskus kekkereitä, niin voin mennä nolaamaan itseni jälleen.

Photobucket

Photobucket

Kestikissat muhi hyllyssä.


Ja torstaina kävin juurihoidossa. Olin aika varma, että se tulee olemaan elämäni epämiellyttävin kokemus, mutta se taisi olla itse asiassa miellyttävin hammaslääkärikäynti koskaan. Olin napannut pari rauhoittavaa, oli kuulokkeet korvissa ja lääkäri käsitteli hellästi. Minulla on kyllä maailman paras hammaslääkäri, se ymmärtää kammoni ja soveltaa tekniikoita sen mukaan. Siellä se sitten rassasi ja puhdisteli, laittoi lääkettä ja sain antibiootteja. Ensi torstaina sitten uudestaan. Eikä jännitä ollenkaan. Oli ollut suuria kauhutarinoita juurihoidoista, itseä ketutti ajatus poraamisesta, sillä en tosiaan siedä raapivaa ja tärisevää metallia hampaissani. Mutta lääkäri valitsi poran, joka menee niin hillitöntä kyytiä ettei aivot hölsky hyytelönä. Tunnin ajan siinä suu auki kuuntelin jpopsukia ja kaikki meni tismalleen niin kuin strömsössä. Jos joku helsinkiläinen haluaa tietää hyvän hammaslääkärin pelokkaille, niin voin suositella. En o ikuna kohdannut niin miellyttävää, kiinnostunutta ja ymmärtäväistä lääkäriä. Ja hoito maksoi 145e ja monesti jo eka kierros maksaa sen yli 200e, joten ei edes yksityiseksi ole ylihinnoiteltu. Onhan se iso raha, mutta jos visioisi tilanteen, että olisi tulehtuneen hampaan kanssa jossain julkisen puolen kiirepäivystyksessä, niin siellä varmaan toivoisi rassaamisen aikana, että joku ampuisi pumpparilla sieraimeen ja lopettaisi tuskat.

Tänään sitten pikkupisneksiä, kun laitoin kaverille vähän tukkaa, lainasin meikkejä ja hitusen kans maalasin sen äidin naamaa. He menevät häihin, joten onnittelut kaverin siskolle naimajaisista ja toivottavasti meikit ja hiukset pysyy jotenkin kasassa iltaan saakka.


Tässä haasteen seuraava osa taas, joka oli jälleen hankala toteuttaa.

06: Kuva mikä saa minut aina nauramaan.

Mietin vaikka kuinka ja kauan, että mikä kuva naurattaa. Keksin kyllä monia netissä olevia kuvia, jotka saa minut höhöttelemään, mutta halusin kuitenkin mielummin laittaa jonkun kuvan, jonka itse olen ottanut.

Olen nauranut kovasti kyllä Ewokin ilmeille tässä kuukausien aikana, kun son meillä asunut. Jo reilun vuoden ajan se on ilmehtinyt ja äännellyt vallattomasti, joskus on jopa saanut videota tai kuvaa sen jutuista. Tässä on pari kuvaa sen ilmeistä, jotta tekin voitte käsittää mikä pellenaama se osaakaan olla.

Photobucket
Aivan ensimmäinen räpsy koskaan mitä otin Ewokista, eka tai toka päivä meillä.

Photobucket
Ponnari ei oikeasti ollut edes kireällä...


Ja tiedättekö ne mainokset, joita hyppii nettisivuilla vastaan, jossa mainostetaan helppoa kuksimista, komeita naisia jne? Niitä ei voi välttää mitenkään, jos haluaa koskaan ikinä ladata netistä mitään. Saati jos käväsee sivuilla, joissa pyörii eroottisia videoita. Ja tykkään, kun näissä mainoksissa on ketterästi käytetty chromen translatoria, eli suomenkieli on hyvin sievää. Tässä esimerkki, että mikä pomppasi vastaan tällä viikolla:

Photobucket

... Ehdottomasti olin myyty, teki mieli heti klikata!

Muttei tässä sen jännempää, PUSMOI kaikille :*

6 kommenttia:

  1. Yritin etsiä sitä sun käyttämäm BB creamin merkkiä, mutta en vaan löydä :( eli mikä se on ja mistä sitä saa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tilaan omani Ebaysta. Eli rekisteröi sinne, sitten visansa paypaliin (on turvallista!) ja tilaa sieltä mistä nyt sitten haluaakin tilata. Monesti Aasiassa on nuo aasialaiset tuotteet edukkaampia, eli omat tulee Hongkong/Singapore/Korea -akselilta. Sinne hakuun sitten "missha bb cream" tai "skin food bb cream", pitäisi ebayn kautta kyllä löytyä :)

      Oliskohan se ollut http://global.ebay.com tai vastaava.

      Poista
  2. Ewok on todellakin ilmeikäs :D Nauroin ääneen noille kuville!

    Olisi kiva tietää, kuka se hyvä hammaslääkäri on! Itselläni on kans niin hirveä hammaslääkäripelko, että olen epätoivoisena miettinyt, että pitäisi löytää edes joku jolle uskaltaa mennä. Viime käynnistä on jo pitkä aika, joten olisi vähän pakko uskaltautua taas... Tuo tyyppi kuulostaa sellaiselta, jonka luokse voisin mennäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itäkeskuksessa on tämä lääkäri, google löytää paikan, kun kirjoittaa "maamerkin hammaslääkärit itäkeskus" tms. Ja lääkärinä Airas.

      Poista
    2. Kiitoksia! Laitoin ebayn kautta misshaa tilaukseen.

      Poista